ΠΑΟΚ : O Άκπομ στη Μπεσίκτας, ο Βιεϊρίνια «σπίτι» του

ΠΑΟΚ : O Άκπομ στη Μπεσίκτας, ο Βιεϊρίνια «σπίτι» του

Ο ΠΑΟΚ φέρεται να συμφώνησε με τη Μπεσίκτας για την πώληση του Τσούμπα Άκπομ. Δεν θα είναι παρών ο Βιεϊρίνια στην πρώτη συγκέντρωση.

Πώληση ψάχνει απεγνωσμένα ο ΠΑΟΚ και φαίνεται πως θα τα καταφέρει… Αλλά, κοψοχρονιά και όχι με τα λεφτά που ζητούσε… Αυτό υποστηρίζει το αγγλικό δίκτυο Sky Sports, το οποίο μεταδίδει ότι η Μπεσίκτας θα πληρώσει 2 εκατομμύρια ευρώ για τον Άγγλο επιθετικό!

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων έχουν προχωρήσει πάρα πολύ και το deal είναι θέμα χρόνου. Όσο για τον Άκπομ, είναι ενήμερος για την προοπτική και έχει απαντήσει θετικά.

Υπενθυμίζεται ότι και τα 2 εκατομμύρια ευρώ ο ΠΑΟΚ δεν θα τα εισπράξει στο σύνολο τους… Διότι η Άρσεναλ έχει κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης και θα πάρει ένα μέρος του ποσού.

Στο μεταξύ, την Πέμπτη (29/7) θα συγκεντρωθούν για πρώτη φορά οι παίκτες του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2020-2021. Θα είναι όλοι παρόντες εκτός από έναν, τον αρχηγό… Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δεν έχει συμφωνήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του και περιμένει την άφιξη του Ιβάν Σαββίδη. Πάντως, οι οιωνοί δεν είναι καλοί για τον Πορτογάλο εξτρέμ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ