«Ψάχνει τον αντικαταστάτη του Τράουκο η Σεντ Ετιέν»

«Ψάχνει τον αντικαταστάτη του Τράουκο η Σεντ Ετιέν»

Πριν μερικές ημέρες γαλλικά Μέσα υποστήριζαν πως υπάρχει δεδομένη συμφωνία Τράουκο-Ολυμπιακού. Ο μάνατζερ του παίκτη το διέψευσε. Ωστόσο, οι Γάλλοι επανέρχονται και λένε πως η Σεντ Ετιέν ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του Περουβιανού μπακ.

Υπήρχαν δημοσιεύματα από τη Γαλλία τις τελευταίες ημέρες ότι Σεντ Ετιέν και Ολυμπιακός έχουν συμφωνήσει για τη μεταγραφή του Μιγκέλ Τράουκο στους «ερυθρόλευκους».

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή όμως, Χοσέ Σακόν, διέψευσε τις συγκεκριμένες πληροφορίες, λέγοντας τα εξής: «Δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο. Οι δύο ομάδες δεν έχουν καταφέρει να έρθουν σε συμφωνία και ακόμη κι αν αυτό συμβεί θα πρέπει να συμφωνήσει και ο ποδοσφαιριστής».

Ωστόσο, τα Γαλλικά Μέσα επανέρχονται στο θέμα, επισημαίνοντας πως η Σεντ Ετιέν ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του Τράουκο. Διότι, όπως λέγεται, ο Περουβιανός μπακ κατηφορίζει προς Πειραιά. Με τις φήμες να «δείχνουν» έλευση του Περουβιανού μπακ στην Αθήνα, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες.

Σύμφωνα πάντα με τους Γάλλους, η Σεντ Ετιέν έχει βολιδοσκοπήσει την περίπτωση του αριστερού μπακ της Σαν Λορέντζο, Μπρούνο Πιτόν και επιθυμεί να τον αποκτήσει. Για να αντικαταστήσει βεβαίως τον Τράουκο. Ο Αργεντίνικος σύλλογος, μάλιστα, θέλει 4 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον Πιτόν, με τους «Στεφανουά» να προσπαθούν να ρίξουν το ποσό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ