Μάνατζερ Τραούκο : «Δεν υπάρχει καμία συμφωνία με Ολυμπιακό»

Μάνατζερ Τραούκο : «Δεν υπάρχει καμία συμφωνία με Ολυμπιακό»

Ο ατζέντης του Μιγκέλ Τραούκο μίλησε για τα σενάρια περί συμφωνίας με τον Ολυμπιακό και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία για τον Περουβιανό.

Ο Μιγκέλ Τραούκο έχει ακουστεί εδώ και αρκετές εβδομάδες για τον Ολυμπιακό, με γαλλικά δημοσιεύματα μάλιστα τις τελευταίες μέρες να μιλούν για δεδομένη συμφωνία ανάμεσα στη Σεντ Ετιέν και τους ερυθρόλευκους.

Από χθες κυκλοφορούν φήμες ακόμα και για έλευση του Περουβιανού μπακ στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες, όμως ο ατζέντης του παίκτη με δηλώσεις του ξεκαθάρισε τα πράγματα.

Συγκεκριμένα, ο Χοσέ Σακόν τόνισε πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Σεντ Ετιέν, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα που υπήρχαν στη Γαλλία, ενώ υπογραμμίζει πως ούτε ο παίκτης τα έχει βρει με τους ερυθρόλευκους.

«Δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο. Οι δύο ομάδες δεν έχουν καταφέρει να έρθουν σε συμφωνία και ακόμη κι αν αυτό συμβεί θα πρέπει να συμφωνήσει και ο ποδοσφαιριστής», ανέφερε ο ατζέντης του Περουβιανού αριστερού μπακ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ