Αστέρας Τρίπολης : Ολλανδικές «σειρήνες» για Δουβίκα

Αστέρας Τρίπολης : Ολλανδικές «σειρήνες» για Δουβίκα

Την περίπτωση του επιθετικού του Αστέρα Τρίπολης Γιώργου Δουβίκα φέρονται να εξετάζουν οι Φέγενορντ και Αιντχόφεν.

Ο Γιώργος Δουβίκας είναι ένας παίκτης που ο Αστέρας Τρίπολης θα μπορεί στο άμεσο μέλλον να τον πουλήσει εξοικονομώντας αρκετά χρήματα. Ο 18χρονος επιθετικός των Αρκάδων έκανε φέτος το ξεπέταγμα του, αγωνιζόμενος σε αρκετά ματς της Superleague, παίρνοντας πολλά λεπτά συμμετοχής, με αποτέλεσμα να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός ο οποίος απέκτησε τον Ιγκόρ από την ομάδα της Τρίπολης και έχει συμφωνήσει και για τον Πασαλίδη, είχε κάποιες επαφές για τον νεαρό στράικερ, όμως η διοίκηση του Αστέρα τόνισε πως είναι πολύ πιο ακριβός από τους άλλους δύο.

Ο Γιώργος Δουβίκας κοστολογείται από τον Αστέρα Τρίπολης περίπου 1,7 εκατ. ευρώ, ποσό που δεν είναι διατεθειμένος να δώσει ο Ολυμπιακός. Αντίθετα, έχουν ηχήσει Ολλανδικές «σειρήνες» για τον 18χρονο, καθώς φαίνεται πως βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Φέγενορντ και τις Αιντχόφεν, οι οποίες αναμένεται να κάνουν κίνηση για τον νεαρό επιθετικό. Πέρα από τις δύο ομάδες από την Ολλανδία, ενδιαφέρον για τον Δουβίκα υπάρχει κι από άλλες ομάδες του εξωτερικού και κυρίως από την Ιταλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ