Double Ρόκα στον Παναθηναϊκό

Double Ρόκα στον Παναθηναϊκό

Ο Μάνουελ Ρόκα θα αποτελέσει τον άμεσο συνεργάτη του Τσάβι Ρόκα και θα αναλάβει μέρος των καθηκόντων του.

Ο Τσάβι Ρόκα είχε επισημάνει σε πρόσφατη συνέντευξη του σε ισπανική ιστοσελίδα, ότι δεν έχει βοήθεια στη δουλειά του και ήθελε έναν συνεργάτη, ο οποίος θα τον αποφορτίσει από κάποια καθήκοντα. Τελικά, ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού βρήκε τον κατάλληλο σε έναν συνεπώνυμο συμπατριώτη του!

Ο Μάνουελ Ρόκα θα εργαστεί για τον Παναθηναϊκό, αλλά όχι στο προπονητικό επιτελείο, όπως τον γνωρίσαμε στη χώρα μας. Ο 44χρονος Βαλενθιάνος θα εκτελεί χρέη σκάουτερ και θα αποσπάσει ορισμένες δευτερεύουσες αρμοδιότητες από τον Τσάβι Ρόκα.

Εκτός των άλλων, ο Μάνουελ Ρόκα θα συγκεντρώνει πληροφορίες για ποδοσφαιριστές, θα πραγματοποιεί τις πρώτες επαφές για να εξοικονομήσει χρόνο από τον Τσάβι Ρόκα και θα τσεκάρει τους δανεικούς που θα παραχωρήσει ο Παναθηναϊκός.

Η άφιξη του Μάνουελ Ρόκα στην Αθήνα προσδιορίζεται για την Παρασκευή, για να υπογράψει το συμβόλαιο του και να εγκατασταθεί και αυτός στο Κορωπί. Στην Ελλάδα ο Μάνουελ Ρόκα προπόνησε τον Ολυμπιακό Βόλου, τον Πανθρακικό, τον Πλατανιά και τον Ηρακλή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ