Βόλος : Επίσημα ο Μπαριέντος (pic)

Βόλος : Επίσημα ο Μπαριέντος (pic)

Ποδοσφαιριστής του Βόλου ΝΠΣ είναι με κάθε επισημότητα ο Ζαν Μπαριέντος.

Ο Ζαν Μπαριέντος έμεινε ελεύθερος πριν λίγο καιρό, από την Ξάνθη και έψαχνε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο ίδιος, ήθελε να συνεχίσει στην Ελλάδα και ο Βόλος ΝΠΣ του έδωσε αυτή την ευκαιρία. Συγκεκριμένα, μέσω ανακοίνωσης, γνωστοποίησε ότι ο Ουρουγουανός άσος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Θεσσαλικό σύλλογο.

Στην Ξάνθη, ο 29χρονος μεσοεπιθετικός, πήγε τον Γενάρη του 2019 και έπειτα από ενάμιση χρόνο, μέτρησε 43 συμμετοχές με τρία τέρματα και δύο ασίστ. Ο Βόλος είναι η τέταρτη ευρωπαϊκή ομάδα της καριέρας του, μετά τους «Ακρίτες», την πορτογαλική Γκιμαράες και την πολωνική Βίσλα Κρακοβίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 29χρονου Ουρουγουανού μέσου Ζαν Πιερ Αγκουστίν Μπαριέντος. Ο Μπαριέντος, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Βόλο, τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Ξάνθη έχοντας συνολικά 37 συμμετοχές και 2 τέρματα, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Ρασίνγκ (Ουρουγουάη), Μελγκάρ (Περού), Ολίμπο (Αργεντινή), Βίσλα Κρακοβίας (Πολωνία) και Βιτόρια Γκιμαράες (Πορτογαλία)».

View this post on Instagram

Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 29χρονου Ουρουγουανού μέσου Ζαν Πιερ Αγκουστίν Μπαριέντος.  Ο Μπαριέντος, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Βόλο, τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Ξάνθη έχοντας συνολικά 37 συμμετοχές και 2 τέρματα, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Ρασίνγκ (Ουρουγουάη), Μελγκάρ (Περού), Ολίμπο (Αργεντινή), Βίσλα Κρακοβίας (Πολωνία) και Βιτόρια Γκιμαράες (Πορτογαλία).  @jeanpbarrientos #welcome #volosfc #volosfamily🔴🔵 #onecityoneteam🔴🔵

A post shared by Π.Α.Ε. Βόλος/ Volos F.C. (@volosfc) on

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ