ΠΑΟΚ : Προπονήθηκε ο Κρέσπο, απρόοπτο με Εσίτι

ΠΑΟΚ : Προπονήθηκε ο Κρέσπο, απρόοπτο με Εσίτι

Ο Ισπανός μετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας, ενώ ο Εσίτι αντιμετώπισε πρόβλημα με την πτήση επιστροφής και θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο.

Την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν συνεχίζει ο ΠΑΟΚ, με τη δεύτερη προπόνηση των Ασπρόμαυρων να επιφυλάσσει ευχάριστα νέα για τον Αμπέλ Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Δικεφάλου είδε με ικανοποίηση τον Κρέσπο να μετέχει κανονικά στο πρόγραμμα, ενώ αντίθετα ο Εσίτι απουσίαζε από την προπόνηση.

Ο Αφρικανός αντιμετώπισε πρόβλημα με την πτήση επιστροφής του και θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο το μεσημέρι.

Οσον αφορά στο πρόγραμμα της προπόνησης, περιελάμβανε κυρίως ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Ξεκίνημα με δρομικές ασκήσεις και τρέξιμο, συνέχεια με rondo και παιχνίδι κατοχής με τέσσερις μικρές εστίες και για φινάλε ομαδικές ασκήσεις με μπάλα.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Η δεύτερη προπόνηση της ομάδας για τη σεζόν 2020-21 ήταν… καυτή. Από όλες τις απόψεις. Σε αυτό συνέβαλαν οι υψηλές θερμοκρασίες, αλλά και το γεμάτο πρόγραμμα της ομάδας. Το τεχνικό επιτελείο έριξε τους ποδοσφαιριστές στα βαθιά από το ξεκίνημα. Το πρόγραμμα της Παρασκευής (31.07) ήταν αφιερωμένο κατά κύριο λόγο στη φυσική κατάσταση. Ξεκίνημα με δρομικές ασκήσεις και τρέξιμο, συνέχεια με rondo και παιχνίδι κατοχής με τέσσερις μικρές εστίες και για φινάλε ομαδικές ασκήσεις με μπάλα.

Οι Δημήτρης Πέλκας, Ίνγκι Ίνγκασον, Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ζήσης Χατζηστραβός συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Χοσέ Κρέσπο επέστρεψε και προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα. Ο Άντερσον Εσίτι αντιμετώπισε πρόβλημα με την πτήση της επιστροφής και θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι του Σαββάτου (01.08).

Ο Δικέφαλος το Σάββατο θα προπονηθεί στις 09:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ