Ενδιαφέρον της ΚΠΡ για Τάνκοβιτς, θέλει ΑΕΚ ο παίκτης

Ενδιαφέρον της ΚΠΡ για Τάνκοβιτς, θέλει ΑΕΚ ο παίκτης

Η ΚΠΡ φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση για τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς, όμως ο ίδιος φαίνεται να προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση.

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς είναι ένας ποδοσφαιριστής που απασχολεί την ΑΕΚ εδώ κι αρκετούς μήνες. Ο 25χρονος λοιπόν έμεινε ελεύθερος από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, καθώς δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση των Σουηδών και αναμένονται εξελίξεις γύρω από την περίπτωση του.

Η Ένωση ενδιαφέρεται για την απόκτηση του, όμως δεν έχει κάνει κάποια κίνηση και οι «μνηστήρες» αυξάνονται. Σύμφωνα με το «MinBoll», η ΚΠΡ που αγωνίζεται στην Championship βρίσκεται στο παιχνίδι για την απόκτηση του, καθώς του έχει κάνει πρόταση με αποδοχές 420.000 ευρώ ετησίως.

Από την άλλη ο ίδιος ο Τάνκοβιτς φέρεται να έχει στείλει ξεκάθαρο μήνυμα ότι θέλει να πάει στην Ένωση, όμως προς το παρόν η ΑΕΚ δεν έχει προχωρήσει σε επίσημη κρούση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τάνκοβιτς έχει στα χέρια του προτάσεις τόσο από την ομάδα του, την Χάμαρμπι, όσο και από την αγγλική ομάδα, ενώ τον Ιανουάριο είχε δεχτεί ακόμα μια καλή πρόταση από την Τζένοα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ