Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Στα νέα της ημέρας: Ο Λύρατζης στον ΠΑΟ, ο Μακέντα στη Λιντς, ο Γιακουμάκης στη Φένλο και ο Τσιμίκας στη Λίβερπουλ.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ξάνθη : Ο Πανόπουλος το… κλείνει το μαγαζί

Η ΠΑΕ Ξάνθη ανακοίνωσε έκτακτη Γενική Συνέλευση με μοναδικό θέμα την εκκαθάριση της εταιρίας.

Ξάνθη : Ο Πανόπουλος το… κλείνει το μαγαζί | to10.gr

Το μαγαζί κλείνει… Ο Χρήστος Πανόπουλος δήλωσε ότι θα «λύσει» την εταιρία, εφόσον κανείς δεν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τις μετοχές του και θέτει σε εφαρμογή την διαδικασία…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ΠΑΕ Ξάνθη ανακοίνωσε έκτακτη Γενική Συνέλευση για την 21 Αυγούστου, με μοναδικό θέμα την εκκαθάριση της. Με λίγα λόγια, τη διάλυση της…

Εύλογα, προκύπτει το ερώτημα: πως η Ξάνθη θα πάρει μέρος στο μπαράζ με τον Απόλλωνα, ενώ η ΠΑΕ πρόκειται να εκκαθαριστεί; Προφανώς, απάντηση δεν θα δοθεί…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου και του Καταστατικού της εταιρείας, καλούνται οι μέτοχοι σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, η οποία θα λάβει χώρα την 21ηΑυγούστου 2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ, και, σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, την ίδια ώρα στις 27 Αυγούστου 2020, στα γραφεία της Εταιρείας, προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί του ακόλουθου θέματος:

Ενδεχόμενη θέση της Εταιρείας σε εκκαθάριση

Δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση θα έχουν όσοι εκ των κ.κ. Μετόχων καταθέσουν, σύμφωνα με το καταστατικό, τους τίτλους των μετοχών τους στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα στην Ελλάδα, τουλάχιστον πέντε (5) πλήρεις ημέρες πριν από την ημέρα που ορίστηκε η συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης.

Οι κ.κ. Μέτοχοι που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση μπορούν να αντιπροσωπεύονται σ’ αυτήν από πρόσωπο που έχουν εξουσιοδοτήσει με έγγραφη εξουσιοδότησή τους.

Οι αποδείξεις κατάθεσης μετοχών, καθώς και τα έγγραφα νομιμοποίησης αντιπροσώπων των Μετόχων πρέπει να καταθέτονται στην εταιρεία τουλάχιστον πέντε (5) ολόκληρες ημέρες πριν από τη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης».