Επίσημο : Στον ΟΦΗ ο Γρίβας (pic)

Επίσημο : Στον ΟΦΗ ο Γρίβας (pic)

Ο Φροίξος Γρίβας είναι επίσημα ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και αποτελεί επένδυση για το μέλλον.

Ο Φροίξος Γρίβας είναι ένα από τα ταλέντα που κάνουν την διαφορά στην Ελλάδα και αποτέλεσε μία «έκπληξη» του Πανιωνίου την φετινή σεζόν. Οι καλές του εμφανίσεις, τράβηξαν τα βλέμματα διαφόρων ομάδων, όπως του ΟΦΗ. Τελικά, ο ταλαντούχος μέσος ανακοινώθηκε από τον κρητικό σύλλογο.

Το νέο του συμβόλαιο είναι διάρκειας τεσσάρων ετών ενώ η μετακίνηση έγινε με ελεύθερη μεταγραφή και ο 19χρονος άσος δεν θα ακολουθήσει τον Ιστορικό στην δεύτερη κατηγορία. Με τους νέους του Πανιωνίου, αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια, σκοράροντας 8 γκολ, με αποτέλεσμα να προβιβαστεί στην πρώτη ομάδα. Συνολικά, έπαιξε σε 14 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και ήταν μία από τις αποκαλύψεις της ομάδας σε μία πολύ κακή σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Φροίξου Γρίβα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας διάρκειας τεσσάρων ετών, ως το καλοκαίρι του 2024.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, γεννημένος στην Λειβαδιά στις 23/9/2000, αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.

Προέρχεται από την U19 του Πανιωνίου, παίζοντας σε συνολικά 41 αγώνες, πετυχαίνοντας 13 γκολ.

Τη σεζόν 2019-20 προβιβάσθηκε στην πρώτη ομάδα, αγωνιζόμενος σε 14 αγώνες στις εγχώριες διοργανώσεις.

Φροίξο, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ