O Βιγιαφάνιες μιλάει στο «10»: «Είμαι πράσινος – Περίμενα αυτή τη στιγμή»

O Βιγιαφάνιες μιλάει στο «10»: «Είμαι πράσινος – Περίμενα αυτή τη στιγμή»

Το 10.gr υποδέχτηκε τον Λούκας Βιγιαφάνιες στο αεροδρόμιο και ο Αργεντινός δεν έκρυψε τη χαρά του για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες είναι και πάλι στην Ελλάδα και to10.gr ήταν εκεί για να τον υποδεχτεί. Και να μιλήσει για πρώτη φορά μαζί του μετά τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό.

Παρά την ταλαιπωρία του από το πολύωρο ταξίδι, ο Αργεντινός ήταν ευδιάθετος και φυσικά δεν αρνήθηκε να μας μιλήσει για την επιστροφή του στη χώρα μας και στον Παναθηναϊκό. Δήλωσε χαρούμενος και… πράσινος και τόνισε πως ανυπομονεί να δει τον κόσμο από κοντά.

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος γι’ αυτή τη στιγμή. Είναι καιρός τώρα να το απολαύσω, μετά από τις διαπραγματεύσεις που κράτησαν αρκετά. Πριν από λίγο χρόνια έφυγα, αλλά είχα πει ότι θα επιστρέψω. Τώρα είμαι και πάλι πίσω, στον Παναθηναϊκό. Είμαι χαρούμενος, θέλω να δω την ομάδα, τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή, όλο το σταφ. Και περιμένω να παίξω μπροστά στον κόσμο», ανέφερε ο «Βίγια» και πρόσθεσε.

«Ήθελα πολύ να επιστρέψω. Έκανα τα πάντα για να έρθω. Και ο Παναθηναϊκός ήθελε και μου το έδειξε. Ο πρόεδρος, ο κύριος Αλαφούζος, μίλησε μαζί μου και μου είπε πόσο με θέλουν στην ομάδα. Ανυπομονώ να ξεκινήσω».

Ο Βίγια στέλνει μέσω του 10.gr και το μήνυμα πως είναι… πράσινος. «Είμαι πίσω και είμαι χαρούμενος. Είμαι πράσινος. Αυτό θέλω να ξέρει ο κόσμος. Ελπίζω να τους δω σύντομα από κοντά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ