Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Σε δημοπρασία βγάζει ο ΠΑΟΚ τις φανέλες με την Μπενφίκα. Σκέψεις να βγουν και αυτές που θα φορέσει το Σάββατο στο Βόλο.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού στον ΠΑΟΚ!

Συναγερμός στον ΠΑΟΚ λίγο πριν την αναχώρηση για την Πορταριά, καθώς υπήρξε και δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού μετά τον Μίροσλαβ Στοχ.

Δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού στον ΠΑΟΚ! | to10.gr

Μετά τον Μίροσλαβ Στοχ που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, υπήρξε και δεύτερο κρούσμα στον ΠΑΟΚ μετά τα τεστ που υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου του βορρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Πήλιο, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της βγήκαν τα αποτελέσματα από τα νέα τεστ και έδειξαν και δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού.

Έτσι μετά τον Σλοβάκο εξτρέμ που αποκλείστηκε από την αποστολή του ΠΑΟΚ για την Πορταριά, σύμφωνα με το ιατρικό πρωτόκολλο, στη Θεσσαλονίκη έμεινε και το έτερο κρούσμα που αναμένεται να τεθεί σε καραντίνα για τουλάχιστον επτά ημέρες.

Αξίζει να σημειωθεί πως τις προηγούμενες μέρες τα τεστ που υποβλήθηκαν στον ΠΑΟΚ ήταν αρνητικά, ενώ σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ το νέο κρούσμα στον Δικέφαλο του βορρά δεν σχετίζεται με τον Μίροσλαβ Στοχ.