Παναθηναϊκός : Επιβεβαίωση από τη Χιλή για τον Οπάζο

Παναθηναϊκός : Επιβεβαίωση από τη Χιλή για τον Οπάζο

Τα χιλιανικά ΜΜΕ αναπαρήγαγαν το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον 30χρονο δεξιό μπακ της Κόλο-Κόλο και επιβεβαίωσαν την επαφή.

Η αναζήτηση του Τσάβι Ρόκα για το αντικαταστάτη του Ματίας Γιόχανσον συνεχίζεται και ένας από τους σοβαρούς υποψήφιους, είναι ο Όσκαρ Οπάζο. Το «10» αποκάλυψε το Σάββατο ότι ο Χιλιανός δεξιός μπακ της Κόλο-Κόλο απασχολεί τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού και έχουν πραγματοποιηθεί οι πρώτες επαφές.

Το τελευταίο 24ωρο, τα χιλιανικά ΜΜΕ έχουν αναφερθεί στο ενδιαφέρον του Ρόκα για τον Οπάζο και έχουν επιβεβαιώσει την πληροφορία. Ο χιλιανικός ραδιοφωνικός σταθμός «Radio En Vivo», επικαλούμενος «πηγές» κοντά στον δεξιό μπακ της Κόλο-Κόλο, υποστήριξε ότι ο 30χρονος ποδοσφαιριστής δέχτηκε κρούση από άνθρωπο του Παναθηναϊκού πριν λίγες μέρες.

Ο παλαίμαχος της Κόλο-Κόλο, Γκάμπριελ Μεντόζα μίλησε στην ιστοσελίδα «dalealbo.cl» και προέτρεψε τον Οπάζο να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία. «Θεωρώ ότι είναι μία ευκαιρία που του δίνεται, για να εξασφαλιστεί επαγγελματικά και οικονομικά. Δεν έχει φτάσει στο απόγειο της καριέρας του και ίσως μία μεταγραφή στο εξωτερικό να τον βοηθήσει. Πρέπει να κάνει αυτό το βήμα» ανέφερε ο παλιός δεξιός μπακ.

Ο Οπάζο έχει συμβόλαιο με την Κόλο-Κόλο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, όμως μπορεί να πάρει μεταγραφή με μικρό αντίτιμο. Η Κόλο-Κόλο αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και άφησε αρκετούς παίκτες, για να εξορθολογίσει τον προϋπολογισμό της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ