ΠΑΟΚ : «Μάχη» για μια θέση στο ρόστερ

ΠΑΟΚ : «Μάχη» για μια θέση στο ρόστερ

Ο Αμπέλ Φερέιρα καλείται τις επόμενες ημέρες να επιλέξει τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους θα πορευτεί ο ΠΑΟΚ τη νέα χρονιά. Ο Πορτογάλος έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να δουλέψει με 26 παίκτες, ενώ στην Πορταριά βρίσκονται 29 και άλλοι 4 στη Θεσσαλονίκη.

Στην Πορταριά του Πηλίου και όχι στο εξωτερικό και στην αγαπημένη Ολλανδία, πραγματοποιείται η φετινή προετοιμασία του ΠΑΟΚ λόγω Covid-19.

Στον Δικέφαλο, μετά την αποτυχημένη περσινή χρονιά, θέλουν να επιστρέψουν στους τίτλους, αλλά και να προχωρήσουν στην Ευρώπη. Οι βάσεις για μια πετυχημένη χρονιά μπαίνουν ως συνήθως στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας με τους ποδοσφαιριστές να δουλεύουν σκληρά και το τεχνικό τιμ να καταστρώνει τα αγωνιστικά πλάνα που θα εφαρμοστούν τη νέα χρονιά. Αυτή τη στιγμή στο μαγευτικό και δροσερό Πήλιο 29 ποδοσφαιριστές προσπαθούν να κλέψουν τις εντυπώσεις, κερδίζοντας μια θέση στο φετινό ρόστερ.

Ο αριθμός των παικτών που έχει στα χέρια του ο Πορτογάλος τεχνικός είναι μεγάλος, αν αναλογιστεί κανείς πως στη Θεσσαλονίκη έχουν μείνει άλλοι τέσσερις ποδοσφαιριστές. Ο τραυματίας Μίσιτς, οι δύο ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και είναι σε καραντίνα, αλλά και ο νεαρός Χατζηστραβός.

Τις επόμενες ημέρες ο αριθμός θα μεγαλώσει καθώς στο Δικέφαλο θα προχωρήσουν σε μεταγραφές ποδοσφαιριστών σε θέσεις που σύμφωνα με το τεχνικό τιμ «πονάει» η ομάδα. Ο Φερέιρα από την περσινή χρονιά είχε πει πως ο ιδανικός αριθμός παικτών για να δουλέψει μαζί τους είναι ο 26.

Με αυτά τα δεδομένα αναμένεται να γίνει μια μεγάλη «μάχη» για το ποιοι θα κερδίσουν μια θέση στο φετινό ρόστερ του ΠΑΟΚ. Μια από τις πολλές μάχες που θα δοθούν θα είναι και αυτή στις των τερματοφυλάκων. Στην Πορταριά, βρίσκονται οι Πασχαλάκης, Ζίφκοβιτς, Ρέι και Μελίσσας με τους Φερέιρα και Γκαλίνοβιτς να έχουν συνεχείς επαφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ