Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Τελικά ποιος είναι ο ταβερνιάρης και ποιος είναι προπονητής;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

«Η Μπράγκα θέλει λεφτά για τον Βιάνα»

Η πορτογαλική εφημερίδα «Record» υποστηρίζει ότι ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί να πληρώσει για τον Πορτογάλο δεξιό μπακ.

«Η Μπράγκα θέλει λεφτά για τον Βιάνα» | to10.gr

Επαφή ανθρώπου του Παναθηναϊκού με τη διοίκηση της Μπράγκα για τον Ντιόγκο Βιάνα αποκαλύπτει η πορτογαλική εφημερίδα «Record». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Βιάνα μετράει αντίστροφα για την αποχώρηση του και η Αθήνα θα μπορούσε να είναι ο επόμενος προορισμός του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι ο προπονητής, Αρτούρ Ζόρζ δεν υπολογίζει τον Βιάνα και έχει εισηγηθεί την παραχώρηση του. Ομάδες από το εξωτερικό έχουν προσεγγίσει τη Μπράκα για τον Πορτογάλο δεξιό μπακ και ο Παναθηναϊκός συγκαταλέγεται σε αυτές.

Όμως, η «Record» υποστηρίζει ότι η Μπράγκα δεν θα αφήσει ελεύθερο τον Βιάνα, πριν εξαντλήσει τα περιθώρια να τον πουλήσει. Επειδή συγκεντρώνει χρήματα για μεταγραφές και θέλει να αποκομίσει έστω ένα μικρό κέρδος. Κάτι που σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός ενδέχεται να καθυστερήσει περιμένοντας τον Βιάνα.

Ο Βιάνα προοριζόταν για αναπληρωματικός δεξιός μπακ, αλλά ο Αρτούρ Ζορζ προτίμησε τον Ρικάρντο Εσγκαίο. Ο Βραζιλιάνος Φαμπιάνο έχει το προβάδισμα για την ενδεκάδα και ο Βιάνα περισσεύει στον σχεδιασμό του προπονητή της Μπράγκα.