ΑΕΚ : Τι συμβαίνει με Αλι

ΑΕΚ : Τι συμβαίνει με Αλι

Ο 24χρονος επιθετικός προτάθηκε στην ΑΕΚ και εξετάζεται, αλλά για να υπάρξει κίνηση θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν οι υποθέσεις των Ολιβέιρα και Αραούχο.

Επί τάπητος έχει τεθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, με τους Μάσιμο Καρέρα και Ιλια Ιβιτς να εξετάζουν πολλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Ενας από τους παίκτες που έχουν προταθεί τελευταία στους Κιτρινόμαυρους είναι ο Αλμοέζ Αλι. Ενας παίκτης, που έχει συνδεθεί και με τον Ολυμπιακό, καθώς όπως σας αποκάλυψε to10.gr, οι Ερυθρόλευκοι έχουν κάνει κίνηση για την απόκτησή του. Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή τόσο με την ομάδα όσο και την με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Ο 24χρονος επιθετικός, που αγωνίζεται στην Αλ Ντουχαΐλ του Κατάρ, προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν, στην οποία είχε 6 γκολ και 6 ασίστ σε 21 συμμετοχές. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Αλι είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα του Κατάρ, έχοντας 23 γκολ σε 43 παιχνίδια.

Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση και το όνομά του είναι η αλήθεια ότι βρίσκεται στη μεταγραφή λίστα της Ενωσης. Ο 24χρονος επιθετικός εξετάζεται από τους ανθρώπους της ΑΕΚ, ωστόσο, τη δεδομένη στιγμή δύσκολα οι Κιτρινόμαυροι θα κινηθούν για την απόκτησή του.

Οι Μάσιμο Καρέρα και Ιλια Ιβιτς έχουν θέσει άλλες προτεραιότητες, θέλοντας πρώτα να αποκτηθούν παίκτες στο κέντρο της άμυνας, αλλά και στην αριστερή πλευρά. Πρώτος στόχος για τα σέντερ μπακ είναι ο Βράνιες, ενώ για τα αριστερά παίζει δυνατά ο Λούνα.

Στην επίθεση πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι με τους Νέλσον Ολιβέιρα και Σέρχιο Αραούχο. Πρώτα θα ξεκαθαρίσουν τα ζητήματα των δύο ποδοσφαιριστών και μετά θα αποφασίσουν οι Καρέρα και Ιβιτς αν θα υπάρξει ενίσχυση στη γραμμή κρούσης.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ