Τούρκικος… εμφύλιος για τον Ομάρ!

Τούρκικος… εμφύλιος για τον Ομάρ!

Σύμφωνα με τους Τούρκους, οι Γαλατά, Μπεσίκτας και Φενερ χτύπησαν την πόρτα του Ομάρ, με την Τσιμπόμ να πείθει τελικά τον Νορβηγό να πει το πολυπόθητο «ναι».

Το όνομα του Ομάρ βρίσκεται σε περίοπτη θέση στα ρεπορτάζ των τούρκικων ιστοσελίδων, με τα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα να τον παρουσιάζουν ως «μήλον της έριδος» ανάμεσα σε Γαλατά, Μπεσίκτας και Φενέρ.

Οι Τούρκοι θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή του Σκανδιναβού αμυντικού στη Γαλατά, ωστόσο, τονίζουν ότι για την περίπτωσή του ενδιαφέρθηκαν και τα άλλα δύο μεγαθήρια της χώρας. Η Μπεσίκτας και η Φενερμπαχτσέ. Σύμφωνα με αυτά τα δημοσιεύματα, οι δύο ομάδες προσέγγισαν τον 28χρονο αμυντικό και του κατέθεσαν τις προτάσεις τους, αλλά ο ίδιος αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση της Γαλατά και να γίνει μέλος της «Τσιμπόμ».

Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά στη γειτονική χώρα, οι άνθρωποι της Γαλατά κέρδισαν τη μάχη από τις άλλες δύο ομάδες της Κωνσταντινούπολης, αφού κατάφεραν να πείσουν τον Ομάρ Ελαμπντελαουί ότι θα έχει ηγετικό ρόλο στην ομάδα της νέας αγωνιστικής σεζόν. Τα λόγια των παραγόντων της Γαλατά έκαναν το Νορβηγό να αποδεχθεί την πρότασή τους.

Ο 28χρονος μπακ, ο οποίος βρίσκεται στην Αγγλία μαζί με την αποστολή του Ολυμπιακού για τον επαναληπτικό με την Γουλβς, για τη φάση των 16 του Europa League, φέτος έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε 46 παιχνίδια με τα ερυθρόλευκα, έχοντας 1 γκολ και 2 ασίστ.

Συνολικά με τα χρώματα του Ολυμπιακού έχει παίξει σε 169 παιχνίδια, έχοντας 11 γκολ και 16 ασίστ σε 14.611 λεπτά συμμετοχής. Εκτός από τους Πειραιώτες, ο εκ των αρχηγών της Εθνικής Νορβηγίας (44 συμμ.) στην καριέρα του έχει παίξει επίσης σε Μάντσεστερ Σίτι, Φέγενορντ και Χαλ, ενώ οι Ερυθρόλευκοι τον απέκτησαν το 2014 από την Μπραουνσβάικ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ