Παναθηναϊκός : Προσπάθεια για Ανουάρ

Παναθηναϊκός : Προσπάθεια για Ανουάρ

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε επαφές με τον Ανουάρ αλλά και με τη Βαγιαδολίδ προκειμένου να αποκτήσει και πάλι με κάποιο τρόπο τον Μαροκινό.

Ο Παναθηναϊκός έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τον Ανουάρ Τουχάμι και για αυτό τον λόγο οι πράσινοι κάνουν προσπάθεια για να τον αποκτήσουν και πάλι ενόψει της νέας σεζόν. Ο Μαροκινός μέσος θεωρείται καταλληλότερος για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής μετά και τις εξαιρετικές φετινές εμφανίσεις του, με τους Ντάνι Πογιάτος και Τσάβι Ρόκα να θέλουν την επιστροφή του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού είναι σε ανοιχτή γραμμή με τους εκπροσώπους του, ενώ σύντομα θα έχει απευθείας επαφές και με την Βαγιαδολίδ.

Παράλληλα ο Ντάνι Πογιάτος αλλά και ο προπονητής φυσικής κατάστασης Μιγκέλ Γκομίλα Αντρέου μίλησαν με ανθρώπους της ισπανικής ομάδας διερευνώντας τις προθέσεις τους.

Βέβαια για τον Ανουάρ φαίνεται πως δεν παίζει μόνος του ο Παναθηναϊκός, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον και από τη Λεγανές αλλά και από ομάδες της Championship.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ