Παναθηναϊκός : Βγήκε Covid-free και αρχίζει τις προπονήσεις

Παναθηναϊκός : Βγήκε Covid-free και αρχίζει τις προπονήσεις

Τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού υποβλήθηκαν σε τεστ για τον κορωνοϊό στην πρώτη συγκέντρωση για τη σεζόν 2020-2021.

Η υγεία έρχεται πρώτη… Για αυτό, το πρώτο μέλημα στην πρώτη συγκέντρωση το πρωί της Πέμπτης στο «Γ. Καλαφάτης» ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ήταν ο έλεγχος για κορωνοϊό.

Οι 39 συνολικά παίκτες μαζί με τα μέλη του προπονητικού τιμ αλλά και το επιτελείο της ομάδας, υποβλήθηκαν σε test για Covid-19. Τα αποτελέσματα για όλους βγήκαν αρνητικά, όπως έγινε γνωστό λίγες ώρες αργότερα.

Εν συνεχεία, το πρώτο γκρουπ παικτών μετέβη στο νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ» για αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις. Το απόγευμα και αφού πρώτα είχαν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα των test για Covid-19, ξεκίνησαν οι εργομετρικές εξετάσεις στο PAO LAB αλλά και η κινητική ανάλυση βάδισης με τη συνδρομή του Καθηγητή του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Γιώργου Γεωργούδη και της ομάδας του.

Το πρωί της Παρασκευής θα συνεχιστούν τόσο οι εξετάσεις στο «ΥΓΕΙΑ» όσο και τα εργομετρικά και η κινητική ανάλυση βάδισης. Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιλαμβάνει διπλή προπόνηση στις 8:00 αλλά και στις 19:00.

Photo credits: www.pao.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ