ΠΑΟΚ : Οι δοκιμές, τα στημένα και ο Βέρνμπλουμ

ΠΑΟΚ : Οι δοκιμές, τα στημένα και ο Βέρνμπλουμ

Στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής (7/8) οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν πάνω στα στημένα, με τον Αμπέλ Φερέιρα στη συνέχεια να φανερώνει τις πρώτες του σκέψεις ως προς τον τρόπο που θα παρατάξει την ομάδα του στο φιλικό με τον Ατρόμητο. Ερωτηματικό παραμένει ο Πόντους Βέρνμπλουμ και στο ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του.

Κάτω από ιδανικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε η σημερινή πρωινή προπόνηση στην Πορταριά του Πηλίου για τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ με την θερμοκρασία να δείχνει 19 βαθμούς. Ο Αμπέλ Φερέιρα είχε στην διάθεσή του τον Ανχελ Κρέσπο, όχι όμως και τους Πέλκας, Ίγνκασον, Ροντρίγκο και Αουγκούστο που έμειναν στο ξενοδοχείο ακολουθώντας πρόγραμμα αποθεραπείας. Εκτός από το καθιερωμένο ζέσταμα οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου δούλεψαν στα στημένα με τον τεχνικό του Δικεφάλου να δείχνει το στίγμα των σκέψεων του.

Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες με την πρώτη να απαρτίζεται από τους Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια με τριπλέτα στην άμυνα τους Μιχάι, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, με τους Γιαννούλη – Λημνιό σε ρόλο φουλ μπακ και τους Σβαμπ – Ελ Καντουρί στα χαφ. Ζαμπά, Τζόλης και Άκπομ στην επίθεση. Στην δεύτερη ομάδα ήταν οι Πασχαλάκης, Μάτος, Διαμαντής, Κρέσπο, Τσαούσης, Τσιγγάρας, Μπαλογιάννης, Βέρνμπλουμ, Εσίτι, Μπίσεσβαρ, Κούτσιας, Σφιντέρσκι με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια.

Kατά τη διάρκεια της προπόνησης ο Πορτογάλος προπονητής έδωσε τις δικές του ιδιαίτερες οδηγίες στους ποδοσφαιριστές, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Θέλω να πιστεύετε στους συμπαίκτες σας όταν αμυνόμαστε. Θέλω να είστε σίγουροι για αυτούς», πριν συνεχιστεί εκ νέου η άσκηση των αμυντικών στημένων.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Πόντους Βέρνμπλουμ και το κατά πόσο ο Φερέιρα τον υπολογίζει όχι μόνο για το αποψινό φιλικό, αλλά και για την συνέχεια.

Όπως έχετε ενημερωθεί από «to10» οι άνθρωποι του Δικεφάλου πιέζουν τον Σουηδό μέσο να αποδεχθεί μια εκ των προτάσεων που του έχουν καταθέσει (μείωση των αποδοχών του ή λύσης της συνεργασίας). Την ίδια ώρα ο εκπρόσωπος του είχε στείλει το μήνυμα πως ο πελάτης του θα εξαντλήσει το συμβόλαιο που έχει με τον ΠΑΟΚ. Το πώς θα εξελιχθεί η συγκεκριμένη υπόθεση θα φανεί και από το αποψινό φιλικό. Αν δηλαδή πάρει ή όχι χρόνο συμμετοχής στο αποψινό φιλικό με τον Ατρόμητο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ