Αρης : Συμφώνησε για 2+1 χρόνια και έρχεται ο Τζέιμς Τζέγκο

Αρης : Συμφώνησε για 2+1 χρόνια και έρχεται ο Τζέιμς Τζέγκο

Στην απόκτηση του διεθνούς Αυστραλού μέσου Τζέιμς Τζέγκο προχώρησε ο Αρης. Ο 28χρονος χαφ έρχεται στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα για τις υπογραφές.

Σε μια πολύ σημαντική προσθήκη προχώρησε ο Αρης. Η ομάδα του Μίκαελ Ενινγκ συμφώνησε για 2+1 χρόνια με τον διεθνή Αυστραλό μεσο, Τζέιμς Τζεγκο, καλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο το κενό που υπήρχε στη μεσαία του γραμμή και κλείνοντας μία μία τις «τρύπες» του ρόστερ.

Ο 28χρονος (12/02/1992) μέσος, που μόλις πριν λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος από την Αούστρια Βιέννης, αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στους Κίτρινους.

Ο Τζέγκο γεννήθηκε στη Βιέννη, από Αγγλο πατέρα και αυστριακή μητέρα, αλλά από όταν ήταν ακόμη παιδί οι γονείς του μετακόμησαν στην Αυστραλία. Ετσι, έχει στην κατοχή του… τρία διαβατήρια: Αυστριακό, Αγγλικό και Αυστραλιανό. Με τον ίδιο να αποφασίζει να διατηρήσει σε ποδοσφαιρικό επίπεδο την υπηκοότητα της Αυστραλίας,έχοντας συνολικά 5 συμμετοχές, αλλά σχεδόν τριπλάσιες κλήσεις στην εθνική ομάδα των «Καγκουρό».

Εως το 2016 έπαιζε ποδόσφαιρο στην Αυστραλία, έχοντας συμμτοχές σε Μέλμπουρν Βίκτορι και Αδελαΐδα. Με την τελευταία αναδείχθηκε κορυφαίος νέος παίκτης στη σεζόν 2014-15 και κατέκτησε το Κύπελλο Αυστραλίας. Η Στουρμ Γκρατς ήταν η πρώτη ομάδα του στην Ευρώπη τον Ιανουάριο του 2016. Εμεινε στο Γκρατς έως το 2018, έχοντας 77 συμμετοχές, 1 γκολ και 2 ασίστ, ενώ κατέκτησε το κύπελλο Αυστρίας τη σεζόν 2017-18. Πριν δύο χρόνια υπέγραψε ως ελεύθερος στην Αούστρια Βιέννης, από την οποία αποχωρεί για να ενταχθεί στον Αρη, με 55 συμμετοχές, 1 γκολ, 1 ασίστ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΖΕΓΓΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ