ΑΕΚ : Η αύξηση κρίνει την παραμονή του Λιβάγια

ΑΕΚ : Η αύξηση κρίνει την παραμονή του Λιβάγια

Ο Κροάτης επιθετικός θα μιλήσει άμεσα με τον Ίλια Ίβιτς για την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ.

Το συμβόλαιο του Μάρκο Λιβάγια λήγει στις 30 Ιουνίου του 2021, αλλά ο Ίλια Ίβιτς δεν σκοπεύει να αφήσει τον χρόνο να εξαντληθεί. Αντίθετα, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ θα κάνει άμεσα την κίνηση του, ώστε να διαμορφώσει άποψη για τις προθέσεις του Κροάτη επιθετικού.

Με την ισχύουσα συμφωνία, ο Λιβάγια αμείβεται με 700.000 ευρώ ετησίως. Αναμφίβολα, ο 27χρονος στράικερ θα επιδιώξει μία σημαντική αύξηση στις αποδοχές του, ίσως και να ζητήσει περισσότερα από 1 εκατομμύριο ευρώ. Χρήματα που δεν είναι βέβαιο ότι ο Ίβιτς έχει την έγκριση του Μελισσανίδη για να τα προσφέρει σε έναν παίκτη. Ακόμα και αν πρόκειται για τον Λιβάγια…

Όλα θα εξαρτηθούν από το ύψος της αύξησης που θα ζητήσει ο Λιβάγια. Ο Ίβις περιμένει να ακούσει τον ποδοσφαιριστή και αυτός με τη σειρά του να τον πληροφορήσει για τις δυνατότητες που έχει. Αν τα βρουν ή η διαφορά είναι μικρή, το happy-end θα είναι το επικρατέστερο ενδεχόμενο.

Όμως, εάν τους χωρίζει… άβυσσος, τότε ο Ίβις θα εξετάσει όλες τις επιλογές για τον Λιβάγια. Παρότι δεν συζητείται φανερά στην Ένωση, ο Ίβιτς θα ψάξει να πουλήσει τον Κροάτη επιθετικό για να αποκομίσει κέρδος. Διότι δεν θέλει στο ρόστερ έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος θα φύγει ως ελεύθερος σε λίγους μήνες και ίσως να μην προσηλωθεί στις υποχρεώσεις της ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ