Ολυμπιακός : Η μάχη για τον Μπάμπα και το plan Β του Γκαρθία

Ολυμπιακός : Η μάχη για τον Μπάμπα και το plan Β του Γκαρθία

Ο Ολυμπιακός το παλεύει για τον νεαρό εξτρέμ της Σεντ Ετιέν, Τζόναθαν Μπάμπα αλλά ο προπονητής των πειραιωτών, Όσκαρ Γκαρθία έχει έτοιμο το Plan B με δύο λύσεις από την Ισπανία.

Το όνομα του Μπάμπα παραμένει στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Ολυμπιακού. Όσο δύσκολη κι αν είναι η συγκεκριμένη μεταγραφή. Και για να είμαστε ακριβείς είναι πολύ δύσκολη. Το ίδιο όμως ίσχυε και στη υπόθεση του Κέβιν Μιραλάς αλλά οι ερυθρόλευκοι έκαναν με σωστές κινήσεις το μεγάλο κόλπο. Πάμε όμως στο θέμα του Τζόναθαν Μπάμπα, με τον 22χρονο εξτρέμ της Σεντ Ετιέν να είναι ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού, γιατί πολύ απλά ο τεχνικός των πειραιωτών, Όσκαρ Γκαρθία θεωρεί ιδανική λύση τον συγκεκριμένο παίκτη.

Είναι πλέον ξεκάθαρο πως η Σεντ Ετιέν βγαίνει σιγά σιγά από το «κάδρο» καθώς ο Μπάμπα εμμένει στη απόφαση του να μην ανανεώσει με τους στεφανουά. Ο νεαρός ακραίος επιθετικός δεν θέλει να συνεχίσει στη γαλλική ομάδα και ο Ολυμπιακός είναι σε ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του Μπάμπα.

Όπως όμως προαναφέραμε, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος για τον νεαρό επιθετικό κι αυτό κάνει ακόμα δυσκολότερη την προσπάθεια των ερυθρόλευκων, Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν πως εκτός των Σεβίλλη και Νιούκαστλ, ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη δείχνει και η Μαρσέιγ.

Ο Ολυμπιακός όπως προαναφέραμε κάνει μεγάλη προσπάθεια για να ολοκληρώσει με επιτυχία την περίπτωση του Μπάμπα και θα πρέπει εδώ να σημειωθεί πως οι ερυθρόλευκοι έχουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Η παρουσία του Όσκαρ Γκαρθία στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδος δεν περνά απαρατήρητη κι αυτό ενδεχομένως να παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης.

Έχει κι άλλη επιλογή ο Ισπανός

Από την άλλη πλευρά θα πρέπει να επισημανθεί πως ο νεαρός εξτρέμ της Σεντ Ετιέν δεν είναι η μοναδική επιλογή των πειραιωτών. Ναι μεν ο Γκαρθία θεωρεί ιδανική περίπτωση τον Μπάμπα, ωστόσο είναι δεδομένο πως οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει την έρευνα αγοράς και έχουν στα υπόψιν και άλλους παίκτες. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ισπανός τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδος έχει στα υπόψιν και μια – δυο ακόμα περιπτώσεις από την πατρίδα του, χωρίς όμως τα ονόματα να έχουν γίνει γνωστά. Από πλευράς Ολυμπιακού πάντως εξακολουθούν να τονίζουν πως αυτή τη στιγμή δεν τίθεται θέμα μεταγραφής και ότι πρώτα θα πρέπει να υπάρξουν αποχωρήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ