ΑΕΚ : Κοιτάζει Αϊτάμι Αρτίλες

ΑΕΚ : Κοιτάζει Αϊτάμι Αρτίλες

Στο προσκήνιο επανήλθε η περίπτωση του Αϊτάμι Αρτίλες για την ΑΕΚ, μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον Όγκνιεν Βράνιες.

Η ΑΕΚ κοιτάζει την περίπτωση του Αϊτάμι Αρτίλες για τη θέση του κεντρικού αμυντικού. Οι άνθρωποι της Ένωσης ψάχνουν την απόκτηση ενός στόπερ, με τη Λας Πάλμας να παραχωρεί δανεικό τον 31χρονο αμυντικό.

Ωστόσο, να αναφέρουμε πως η περίπτωση του Αρτίλες δεν ακούγεται για πρώτη φορά στην ΑΕΚ, καθώς ο Νίκος Λυμπερόπουλος είχε τσεκάρει τον παίκτη από τις αρχές Δεκέμβρη, σύμφωνα με την Ώρα των Σπορ. Έπειτα και από τις τελευταίες εξελίξεις με τον Βράνιες, ο Έλληνας παλαίμαχος επιθετικός και τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, φέρεται να επανέφερε στο προσκήνιο την απόκτηση ενός στόπερ ως το τέλος του μήνα.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στη Λας Πάλμας με μόλις τέσσερις συμμετοχές και ο ισπανικός σύλλογος τον είχε προτείνει στην ΑΕΚ ως δανεικό. Μην ξεχνάμε ότι οι επαφές ΑΕΚ και Λας Πάλμας έχουν βγει σε καλό για τους κιτρινόμαυρους με τις περιπτώσεις των Αραούχο και Λιβάγια να αποτελούν τρανταχτά παραδείγματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ