Μολέδο : Απέσυρε την πρόταση ο ΠΑΟΚ

Μολέδο : Απέσυρε την πρόταση ο ΠΑΟΚ

Απέσυρε την πρόταση του για τον Μολέδο ο ΠΑΟΚ μη μπορώντας να περιμένει άλλο τον Βραζιλιάνο αμυντικό.

Το πήραν απόφαση στον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΠΑΟΚ απέσυρε την πρόταση του για τον δανεισμό του Μολέδο απο τον Παναθηναϊκό μετά τα όσα έχουν συμβεί με τον Βραζιλιάνο αμυντικό και στρέφει την προσοχή του σε άλλο στόχο για την ενίσχυση του στο κέντρο της άμυνας.

Μια υπόθεση που έτρεξε για πάνω από μια εβδομάδα ολοκληρώνεται με «ναυάγιο» για τον δικέφαλο του βορρά που δεν μπόρεσε να πείσει τον Μολέδο, έχοντας την συμφωνία με τον ΠΑΟ, για να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Μια μεταγραφή που φαινόταν από τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας πως θα ολοκληρωθεί με επιτυχία όμως ο ΠΑΟΚ δεν γλίτωσε το κάζο αποτυγχάνοντας να φέρει εις πέρας την υπόθεση και μη μπορώντας να κατανοήσει την δύσκολη θέση στην οποία εγκλωβίστηκε.

Οι εξελίξεις της Τετάρτης ήταν αυτές που έπεισαν πλέον τους πάντες στον ΠΑΟΚ ότι η υπόθεση Μολέδο δεν μπορεί να προχωρήσει, και τους εκθέτει συνάμα, για αυτό και αποφασίστηκε να κάνει πίσω και να ψάξει αλλού για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού.

Αν αυτό βεβαίως είναι μια κίνηση τακτικής, μια τελευταία προσπάθεια μήπως και ο Μολέδο πιεστεί και απο τον Παναθηναϊκό να αλλάξει γνώμη θα φανεί πολύ γρήγορα. Ο Μολέδο όμως όπως είχε γίνει γνωστό και απο χθες θέλει να επιστρέψει στην Βραζιλία και λογικά αν δεν υπάρξει κάποια μεγάλη ανατροπή ο Παναθηναϊκός οφείλει πλέον να βρει την φόρμουλα με την Ιντερνασιονάλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ