Παναθηναϊκός : Υποψήφιος για «back up» ο Λευτέρης Λύρατζης

Παναθηναϊκός : Υποψήφιος για «back up» ο Λευτέρης Λύρατζης

Ο 20χρονος δεξιός μπακ του ΠΑΟΚ δεν υπολογίζεται από τον Άμπελ Φερέιρα και αρέσει στους «πράσινους» για το άκρο της άμυνας.

 

Ο Τσάβι Ρόκα επιχειρεί την υπέρβαση με τον Μαουρίτσιο Ίσλα, αλλά ο Χιλιανός δεν είναι ο μόνος με τον οποίο ασχολείται. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει και άλλους στη λίστα του, βασικούς και αναπληρωματικούς αφού το δεξιό άκρο της άμυνας είναι άδειο στην κυριολεξία.

Στα υπόψη του Καταλανού έχουν τεθεί και νεαροί Έλληνες, για να αποτελέσουν το back up. Ένας από αυτούς είναι ο Λευτέρης Λύρατζης. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής από την Καβάλα έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ έως τον Ιούνιο του 2022, όμως δεν έχει μέλλον στην Τούμπα.

Ο Άμπελ Φερέιρα τον απέκλεισε από την αποστολή που πήγε προετοιμασία στο Πήλιο και ο Λύρατζης ψάχνει ομάδα. Αναμφίβολα, δεν θα υπήρχε καλύτερη προοπτική από τον Παναθηναϊκό, στον οποίο θα έχει συγκεκριμένο ρόλο και σίγουρα θα πάρει ευκαιρίες στη σεζόν.

Ο Λύρατζης έχει ζητήσει να αποδεσμευτεί από τον ΠΑΟΚ ώστε να αναζητήσει μία μόνιμη λύση και όχι κάτι πρόωρο με δανεισμό. Προς αυτή τη κατεύθυνση ενδέχεται να συμβάλλει και η προσωπική επικοινωνία που έχουν οι Ιβάν Σαββίδης και Γιάννης Αλαφούζος. Ειδικά από τη στιγμή που ο Λύρατζης δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Άμπελ.

Αντίστοιχο προηγούμενο είχε παρουσιαστεί με τον Αχιλλέα Πούγγουρα, ο οποίος στον ΠΑΟΚ δεν πήρε έπαιξε και στον Παναθηναϊκό καθιερώθηκε στην ενδεκάδα. Πλέον, ο Πούγγουρας έχει εξελιχτεί και περιμένει κλήση στην Εθνική Ελλάδας. Αυτός θα μπορούσε να είναι το παράδειγμα για τον Λύρατζη, για να επιλέξει το «Γεώργιος Καλαφάτης» για τον επόμενο προορισμό του.

Τη σεζόν που τελείωσε ο Λύρατζης αγωνίστηκε στην ΝΠΣ Βόλο, έχοντας 18 συμμετοχές στη Superleague, 6 στα Play Out και 3 στο Κύπελλο. Συνολικά, 27 παιχνίδια με 1.518 λεπτά και 1 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ