Μυθική πρόταση: 16.500.000 € για το 80%, συν μπόνους, δίνει η Λίβερπουλ για τον Τσιμίκα

Μυθική πρόταση: 16.500.000 € για το 80%, συν μπόνους, δίνει η Λίβερπουλ για τον Τσιμίκα

To10.gr αποκαλύπτει την εξωπραγματική προσφορά της Λίβερπουλ στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Κώστα Τσιμίκα. Ολοκληρώνεται άμεσα η μεγαλύτερη μεταγραφή Ελληνα παίκτη στην ιστορία.

Ο Κώστας Τσιμίκας πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ. Δεν είναι ακόμη. Αλλά όλα δείχνουν ότι θα γίνει τα επόμενα 24ωρα. Καθώς η πρόταση που έστειλε η αγγλική ομάδα στον Ολυμπιακό, είναι τέτοια, που δεν χωράει αμφιβολία ότι τα πάντα διευθετήθηκαν ή βρίσκονται εξαιρετικά κοντά στο να διευθετηθούν. Με τις δύο ομάδες να έχουν φτάσει σε συμφωνία και να συζητούν τις τελικές λεπτομέρειες της σπουδαίας μεταγραφής.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr, η Λίβερπουλ κατέθεσε μία εξωπραγματική προσφορά στον Ολυμπιακό για τον Τσιμίκα. Συγκεκριμένα, προσφέρει άμεσα 16.500.000 ευρώ για το 80% των δικαιωμάτων του παίκτη. Ενώ στην προσφορά υπάρχουν και μπόνους επίτευξης στόχων, που ουσιαστικά εκτινάσσουν τη μεταγραφή κοντά ή και πάνω από τα 20.000.000 ευρώ!

Επί της ουσίας, πρόκειται για μια μεταγραφή, που θα είναι η σημαντικότερη στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, η σημαντικότερη Ελληνα ποδοσφαιριστή και φυσικά θα έχει (και αυτή) τη σφραγίδα του Ολυμπιακού. Της ομάδας που έχει κάνει τις πιο μεγάλες πωλήσεις ποδοσφαιριστών, ξεπερνώντας τα στενά όρια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα του «Independent», που αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός και η Λίβερπουλ τα έχουν βρει σε όλα, με τον Τσιμίκα να αναμένεται μέσα στην εβδομάδα στο Λίβερπουλ, για να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές Αγγλίας. Την καλύτερη ομάδα στον πλανήτη την τελευταία διετία.

Για την ιστορία, ο Τσιμίκας πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του φέτος, καθώς είχε 46 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με 7 ασίστ. Ενώ ο Αντι Ρόμπερτσον, ο παίκτης που πρόκειται να… κοντράρει στους Reds, είχε  49 εμφανίσεις, 3 τέρματα και 12 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ