«Κοντά στην Φένλο ο Γιακουμάκης»

«Κοντά στην Φένλο ο Γιακουμάκης»

Ο Έλληνας επιθετικός της ΑΕΚ δεν αποκλείεται σύντομα να γίνει κάτοικος Ολλανδίας.

Πολύ κοντά στην μετακόμισή του στην Φένλο και την Ολλανδία, φέρεται πως βρίσκεται ο Γιώργος Γιακουμάκης.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ολλανδικό σύλλογο για την πώληση του Έλληνα επιθετικού και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις.

Η ολλανδική ιστοσελίδα «Limburger.nl» αναφέρει, πως βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο οι διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών και δεν αποκλείεται, σύντομα ο 25χρονος φορ να μεταβεί στην χώρα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Μάλιστα, φιλοξενείται και μια ατάκα του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς, ο οποίος και δεν θέλησε να επεκταθεί στο θέμα. «Δεν μπορώ να το σχολιάσω μέχρι να κλείσει η συμφωνία», δήλωσε ο Ίβιτς στην ολλανδική ιστοσελίδα.

Παράλληλα, περί του θέματος αναφέρθηκε και ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Φένλο, Σταν Βαλκχ, αλλά και ο ατζέντης του Γιώργου Γιακουμάκη. «Δεν μπορώ να πω τίποτα γι ‘αυτήν τη στιγμή», ήταν η απάντηση και των δύο ανδρών.

Θυμίζουμε, πως ο 25χρονος επιθετικός έχει καταγράψει 48 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα, σημειώνοντας 3 τέρματα. Ενώ, τον τελευταίο καιρό αγωνίστηκε στο πολωνικό πρωτάθλημα, ως δανεικός στην Γκόρνικ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ