Παναθηναϊκός : Το μεγάλο «μπλόκο» για τον Ανουάρ

Παναθηναϊκός : Το μεγάλο «μπλόκο» για τον Ανουάρ

Η Βαγιαδολίδ θέτει ως όρο την υποχρεωτική οψιόν αγοράς στον δανεισμό του Μαροκινού και ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

Πέραν πάσης αμφιβολίας, το μέλλον του Ανουάρ Τουχαμί βρίσκεται μακριά από τη Βαγιαδολίδ. Ο προπονητής Σέρτζιο δεν υπολογίζει τον Μαροκινό χαφ και αυτός θα αναζητήσει την τύχη του σε άλλες… πολιτείες.

Εξυπακούεται ότι ο Τσάβι Ρόκα και ο Ντάνι Πογιάτος θα ήθελαν τον Ανουάρ στον Παναθηναϊκό. Ο Καταλανός τον ξέρει, ενώ ο Ισπανός τον είδε στα Play Off, στα οποία ο 25χρονος μέσος ήταν εντυπωσιακός στα περισσότερα ματς.

Ωστόσο, η πρόθεση του Ρόκα και του Πογιάτος για τον Ανουάρ δεν επαρκεί. Η Βαγιαδολίδ θέλει να δώσει τον Ανουάρ σε μία ομάδα που θα μπορεί να πληρώσει την οψιόν αγοράς που θα συμφωνήσουν, για να απαλλαγεί οριστικά. Όμως, ο Παναθηναϊκός δεν έχει τη δυνατότητα να καταβάλλει τα 3 εκατομμύρια ευρώ που ζητά (μίνιμουμ) η ισπανική ομάδα.

Για αυτό στην παρούσα φάση, η Βαγιαδολίδ δεν σκοπεύει να μιλήσει με τον Παναθηναϊκό. Μόνο στο ενδεχόμενο που ο Ανουάρ ξεμείνει, θα δεχτεί να συζητήσει έναν δανεισμό χωρίς άλλη υποχρέωση.

Αναγκαστικά, ο Ρόκα θα στραφεί και σε άλλες επιλογές για τη μεσαία γραμμή. Δεν θα… ξεχάσει τον Ανουάρ, αλλά το μήνυμα που έλαβε από τους ανθρώπους της Βαγιαδολίδ ήταν σαφές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ