Ολυμπιακός : Φουλάρει για τον Τράουκο

Ολυμπιακός : Φουλάρει για τον Τράουκο

Ο Τσιμίκας βρίσκεται στο Λίβερπουλ για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές και ο Ολυμπιακός προχωράει για τον αντικαταστάτη του με τον Μιγκέλ Τράουκο της Σεντ Ετιέν στην κορυφή της λίστας.

Ο Κώστας Τσιμίκας είναι έτοιμος να ολοκληρώσει εντός των επόμενων ωρών το deal του… αιώνα. Ο 24χρονος αριστερός μπακ βρίσκεται από χθες στο Λίβερπουλ και σήμερα αναμένεται να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει μέχρι το 2025 στους πρωταθλητές Αγγλίας. Σε μια συμφωνία… όνειρο.

Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός, που θα βάλει στα ταμεία του περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ από τη μετακίνηση του «Τσίμι» στην Premier League έχει ανάγκη πλέον για να… τρέξει το θέμα της αντικατάστασής του. Με τον Μιγκέλ Τράουκο να είναι εδώ και αρκετό καιρό, όπως σας έχει ενημερώσει to10.gr, ο πρώτος στόχος για το αριστερό άκρο.

Οι συζητήσεις με τον παίκτη έχουν προχωρήσει και επί της ουσίας οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συμφωνήσει μαζί του. Ο Τράουκο θέλει να έρθει στην Ελλάδα και να φορέσει τα «ερυθρόλευκα». Να παίξει στο Champions League και να διεκδικήσει τίτλους. Και ο Μαρτίνς βλέπει στο πρόσωπο του διεθνή Περουβιανού έναν άξιο αντικαταστάτη του Τσιμίκα.

Πλέον ο Ολυμπιακός αναμένεται να φουλάρει τις συζητήσεις και με τη Σεντ Ετιέν. Το ποσό που βάζουν στο τραπέζι οι Γάλλοι μόνο απαγορευτικό δεν είναι, αφού οι απαιτήσεις τους βρίσκονται κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ. Εκεί κοστολογείται ο παίκτης. Οι εξελίξεις αναμένονται άμεσες, αφού πλέον ο Ολυμπιακός δεν έχει τον χρόνο για να περιμένει. Η τελική απόφαση ανήκει στον Μαρτίνς, που έχει στη λίστα του και τον Πέδρο Ρεμπόσο, τον 25χρονο διεθνή Πορτογάλο που έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες της Μπενφίκα και αγωνίστηκε φέτος ως δανεικός από την Γκινγκάμπ στην Μπεσίκτας.

Ωστόσο ο Τράουκο φαίνεται πως έχει τον πρώτο λόγο για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Κώστα Τσιμίκα. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός αναμένεται να «τρέξει» και το θέμα της αντικατάστασης του Ομάρ Ελαμπντελαουί, προκειμένου να καλύψει το κενό και στο δεξί άκρο της άμυνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ