«Η Σταντάρ πρέπει να δώσει 1,8 εκατ. ευρώ για Λαΐφη»

«Η Σταντάρ πρέπει να δώσει 1,8 εκατ. ευρώ για Λαΐφη»

Δημοσίευμα βελγικής ιστοσελίδας αναφέρει πως η Σταντάρ Λιέγης πρέπει να δώσει 1.8 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό, αν θέλει να αποκτήσει τα δικαιώματα του Κώστα Λαΐφη.

Ο Κώστας Λαΐφης διανύει την δεύτερη σεζόν του στην Σταντάρ Λιέγης και αυτό σημαίνει πως στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου ολοκληρώνεται ο διετής δανεισμός του από τον Ολυμπιακό. Ο Κύπριος αμυντικός ανήκει στους πρωταθλητές Ελλάδος και το καλοκαίρι θα υπάρξουν εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του 24χρονου στόπερ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της βελγικής ιστοσελίδας voetbalbelgie.be, ο Λαΐφης επιθυμεί να παραμείνει στη Σταντάρ, αναφέροντας μάλιστα λεπτομέρειες για το θέμα της ρήτρας.

«Ο Λαΐφης ανήκει στον Ολυμπιακό αλλά επιθυμεί να παραμείνει στην Σταντάρ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει να δώσει στον Ολυμπιακό το ποσό που προβλέπει η ρήτρα του συμβολαίου, δηλαδή 1,8 εκατ. ευρώ. Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί ότι για τον Λαΐφη υπάρχει ενδιαφέρον από γερμανικούς, ιταλικούς και ισπανικούς συλλόγους», αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ