ΑΕΚ : Καμία κρούση για Λιβάγια

ΑΕΚ : Καμία κρούση για Λιβάγια

Από το «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει καμία κρούση ή πρόταση για τον Κροάτη επιθετικό.

Ενα δημοσίευμα στην Τουρκία έβαλε… φωτιά στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, με τους γείτονες να τονίζουν πως ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς θέλει να κάνει κάτοικο Πόλης τον Μάρκο Λιβάγια. Παράλληλα, έβαζαν και τις Μπασάκσεχιρ-Τραμπζονσπόρ στο κόλπο για την απόκτηση του 26χρονου επιθετικού.

Ωστόσο, η απάντηση της ΑΕΚ ήταν άμεση και κατηγορηματική, βάζοντας… φρένο στα σενάρια που πηγάζουν από την γειτονική Τουρκία. Από το «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο ξεκαθάριζαν πως δεν υπάρχει καμία πρόταση ή κρούση για τον Κροάτη επιθετικό.

Θυμίζουμε, πως το συμβόλαιο του 26χρονου επιθετικού με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021. Την εφετινή αγωνιστική περίοδο, κατέγραψε με την κιτρινόμαυρη φανέλα 41 συμμετοχές με 15 γκολ και 12 ασίστ. Η Ένωση επιθυμεί διακαώς να τον διατηρήσει στο ρόστερ της, ενώ και ο Λιβάγια δείχνει θετικός για τη συνέχιση της καριέρας του στην ομάδα του Μάσιμο Καρέρα.

Ο Δικέφαλος ωστόσο, έχει δύο επιλογές. Είτε να συμφωνήσει με τον Λιβάγια για την ανανέωση του συμβολαίου του, είτε να τον βγάλει στο… σφυρί, έτσι ώστε να μην τον χάσει ως ελεύθερο του χρόνου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ