«Βόμβα» από Τουρκία : «Ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε θέλει τον Λιβάγια»

«Βόμβα» από Τουρκία : «Ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε θέλει τον Λιβάγια»

Δημοσίευμα «φωτιά» από την Τουρκία για τον Μάρκο Λιβάγια της ΑΕΚ. Στην γειτονική χώρα τονίζουν πως ο ισχυρός άνδρας της Φενέρ θέλει τον Κροάτη επιθετικό στην ομάδα, ενώ μπλέκουν στην υπόθεση και άλλους συλλόγους.

Τούρκικες «σειρήνες» για τον Μάρκο Λιβάγια!

Στην γειτονική χώρα αποκαλύπτουν μπάσιμο της Φενέρμπαχτσε για την απόκτηση του Κροάτη επιθετικού, με τον Πρόεδρο της ομάδας, Αλί Κοτς να θέλει σαν… τρελός τον παίκτη της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, το Fotospor της Τουρκίας αναφέρει πως ο άσος της ΑΕΚ είναι ο εκλεκτός του Αλί Κοτς για να πάρει τη φανέλα με το «10» και να αντικαταστήσει τον Αλεξ ντε Σόουζα, ο οποίος έχει αποσυρθεί τα τελευταία χρόνια.

Ο ισχυρός άνδρας της Φενέρ φαίνεται πως έχει ξετρελαθεί από τις ικανότητες του Λιβάγια και θέλει να φέρει τον Κροάτη επιθετικό στην Πόλη. Στην Τουρκία δεν μένουν μόνο στην Φενέρμπαχτσε, αλλά βάζουν στο κόλπο και άλλες ομάδες. Όπως συνεχίζει το δημοσίευμα, για τον παίκτη της ΑΕΚ ενδιαφέρεται τόσο η πρωταθλήτρια Μπασακσεχίρ όσο και η Κυπελλούχος Τραμπζονσπόρ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν στην γειτονική χώρα:

«Η αναζήτηση της Φενέρ απέδωσε καρπούς. Μετά τον θρύλο Αλεξ ντε Σόουζα, δεν έχει βρεθεί κάποιος επάξιος για την θέση «10» στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης. Τώρα στο στόχαστρο της ομάδας είναι ο Μάρκο Λιβάγια. Ο Αλί Κος επιμελείται ο ίδιος την υπόθεση ώστε ο ποδοσφαιριστής να φορέσει τα χρώματα της Φενέρ.

Υπάρχουν πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά και τούρκικες που θέλουν τον 26χρονο Κροάτη. Δυο απ’ αυτούς είναι η πρωταθλήτρια Μπασακσεχίρ και η Τραμπζονσπόρ! Η πρώτη δελεάζει τον παίκτη με τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η δεύτερη του έχει κάνει μια φιλόδοξη προσφορά! Ωστόσο, ο Λιβάγια μπορεί να είναι κοντά στην Φενέρ, στην οποία βλέπει και καλύτερους οικονομικούς όρους και μακροπρόθεσμης επιτυχίας. Επιπλέον και το πιο σημαντικό ο Λιβάγια θέλει να πάει σε μία ομάδα με παθιασμένο κοινό»!

Θυμίζουμε, πως το συμβόλαιο του 26χρονου με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021. Την εφετινή αγωνιστική περίοδο, κατέγραψε με την κιτρινόμαυρη φανέλα 41 συμμετοχές με 15 γκολ και 12 ασίστ. Η Ένωση θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της, ωστόσο έχει δύο επιλογές. Είτε να συμφωνήσει με τον Λιβάγια για την ανανέωση του συμβολαίου του, είτε να τον βγάλει στο… σφυρί, έτσι ώστε να μην τον χάσει ως ελεύθερο του χρόνου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ