Άρης : Προβάρει τα «κίτρινα» ο Γκανέα

Άρης : Προβάρει τα «κίτρινα» ο Γκανέα

Πολύ κοντά στην απόκτηση του αμυντικού της Μπιλμπάο, Κριστιάν Γκανέα, βρίσκεται ο Άρης. Αναμένονται άμεσα εξελίξεις στην υπόθεση.

Ο Άρης συνεχίζει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό και με γρήγορες κινήσεις προσπαθεί να «χτίσει» το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Ένα ρόστερ το οποίο πρέπει να προσαρμοστεί στις ανάγκες της νέας σεζόν. Διότι εκτός από τις εγχώριες διοργανώσεις, υπάρχει και η πρόκληση των ομίλων του Europa League.

Αυτός είναι ο στόχος που έχει τεθεί από τους ανθρώπους του Άρη. Και πιο συγκεκριμένα τον πρόεδρο του συλλόγου, Θόδωρο Καρυπίδη.

Ο Άρης κινείται ταχύτατα για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής και όλα δείχνουν πως βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Κριστιάν Γκανέα. Του 28χρονου διεθνή Ρουμάνου αριστερού μπακ της Αθλέτικ Μπιλμπάο, ο οποίος από τον Ιανουάριο μέχρι και το τέλος της σεζόν αγωνιζόταν δανεικός στη ρουμανική Βιιτορούλ.

Στο πρωτάθλημα Ρουμανίας μέτρησε συνολικά 10 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ μετά τη λήξη του δανεισμού του επέστρεψε στην Μπιλμπάο. Με τον Άρη να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες, και εφόσον όλα πάνε καλά στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών, ο Γκανέα αναμένεται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Άρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ