Κλείνει στον Ολυμπιακό ο Τράουκο

Κλείνει στον Ολυμπιακό ο Τράουκο

Ο Κώστας Τσιμίκας μετακόμισε στην Λίβερπουλ και ο Μιγκέλ Τράουκο φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Ο Τσιμίκας στην Αγγλία και την Λίβερπουλ, με τον Τράουκο να πλησιάζει στο Λιμάνι και τον Ολυμπιακό!

Ο Κώστας Τσιμίκας αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, με τον Έλληνα αμυντικό να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, υπογράφοντας συμβόλαιο με την πρωταθλήτρια Ευρώπης και Αγγλίας, Λίβερπουλ.

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε ακόμη ένα τεράστιο και σπουδαίο deal για τα ελληνικά δεδομένα και αναμένεται να βάλει στα ταμεία του πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ. Με την επισημοποίηση της μεταγραφής του 24χρονου μπακ στο Νησί, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια.

Όπως σας είχε αποκαλύψει to10.gr, ο Ολυμπιακός είχε καταθέσει πρόταση στην Σεντ Ετιέν για την απόκτηση του Μιγκέλ Τράουκο, καθώς ο Περουβιανός παίκτης είναι το πρώτο όνομα στην μεταγραφική λίστα για την ενίσχυση της άμυνας.

Όπως τονίζει σήμερα σε δημοσίευμά του ο «κόκκινος πρωταθλητής», ο 27χρονος διεθνής μπακ θα συνεχίσει την καριέρα του στο Λιμάνι και τον Ολυμπιακό. Παράλληλα και στην Γαλλία γίνονται αναφορές στην υπόθεση του Τραούκο με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Όπως αναφέρουν οι Γάλλοι, ο Τράουκο έχει ήδη ανακοινώσει στο οικογενειακό του περιβάλλον την αποχώρησή του από τους «Στεφανουά», με τον παίκτη να ετοιμάζει βαλίτσες για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Ο 27χρονος παίκτης φαίνεται πως θέλει σαν… τρελός να ντυθεί στα ερυθρόλευκα και να αγωνιστεί με τους πρωταθλητές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το Champions League.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν, χωρίς να χάσει χρόνο προχωράει με γοργούς ρυθμούς για τον αντικαταστάτη του Κώστα Τσιμίκα, με τον Μιγκέλ Τράουκο να είναι μια ανάσα από το Λιμάνι. Να σημειωθεί, πως την εφετινή αγωνιστική περίοδο, ο Περουβιανός διεθνής μπακ είχε 24 συμμετοχές με την Σεντ Ετιέν, σημειώνοντας ένα τέρμα, ενώ μοίρασε και 2 ασίστ.

Δείτε το tweet των Γάλλων για τον Ολυμπιακό και τον Τράουκο:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ