ΑΕΚ : Οι 20 μέρες του Κυπέλλου

ΑΕΚ : Οι 20 μέρες του Κυπέλλου

Η ΑΕΚ ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με την ομάδα του Μάσιμο Καρέρα να έχει στραμμένο το βλέμμα της στον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Οι παίκτες της ΑΕΚ έπιασαν και πάλι δουλειά, με τους «κιτρινόμαυρους» να επιστρέφουν χθες (10/8) στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα. Εκεί, που θα πραγματοποιηθεί και η προετοιμασία της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς η περίπτωση του Εξωτερικού «κάηκε» ελεώ κορωνοϊού. Μάλιστα, η Ένωση θα… κλειστεί και σε ξενοδοχείο από την Πέμπτη το πρωί, τηρώντας φυσικά όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Ο Μάσιμο Καρέρα ξεκίνησε το χτίσιμο της νέας ΑΕΚ, με την Ένωση να έχει 20 μέρες μπροστά της για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Ολυμπιακό. Το μεγάλο ματς αναμένεται να διεξαχθεί στις 20 Αυγούστου και στον «κιτρινόμαυρο» οργανισμό φυσιολογικά υπάρχει προσμονή και… δίψα για την κούπα.

Οι «κιτρινόμαυροι» βάζουν μπροστά τις… μηχανές, έχοντας φυσικά στραμμένα τα βλέμματα στον τελικό με τους «ερυθρόλευκους». Άλλωστε, το ματς με τον Ολυμπιακό θα είναι το πρώτο επίσημο για τη νέα σεζόν, με την ομάδα του Καρέρα να θέλει να μπει με το… δεξί και με κούπα την περίοδο 20-21.

Ο τελικός με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να αργεί ακόμη, ωστόσο η ΑΕΚ δείχνει μια μικρή καθυστέρηση στις μεταγραφικές της υποθέσεις. Η Ένωση πούλησε τον Βασίλη Μπάρκα στην Σέλτικ, ενώ είχε βασικές αποχωρήσεις στην τετράδα της άμυνας της. Η απώλεια του Έλληνα γκολκίπερ καλύπτεται εκ των έσω, όμως το ίδιο δε γίνεται με τις υπόλοιπες θέσεις.

Η ΑΕΚ «καίγεται» για την απόκτηση αριστερού μπακ και στόπερ, με τις περιπτώσεις των Ινσούα και Βράνιες να πηγαίνουν προς τα πίσω. Οι δύο παίκτες χάνουν έδαφος και φαίνεται πως εγκαταλείπονται από την Ένωση.

Ο Καρέρα ήθελε από την αρχή της προετοιμασίας να έχει στην διάθεση του τις νέες μεταγραφές, έτσι ώστε να μπορέσει να κάνει καλύτερη δουλειά. Φυσιολογικό, με τον Ιταλό κόουτς να επιθυμεί σύντομα να κλείσουν οι «τρύπες» που υπάρχου στα μετόπισθεν. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς… τρέχει τις υποθέσεις, με την Ένωση να θέλει από μέρα σε μέρα να κλείσει τα κενά που υπάρχουν στο κιτρινόμαυρο ρόστερ και να προετοιμαστεί όσο το δυνατό καλύτερα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ