Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Εκτός από το κόψιμο του Σιόβα, ο Φαν Σιπ ανακοίνωσε και τη μόνιμη θέση του Πασχαλάκη στην Εθνική έως ότου πουληθεί.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Παναιτωλικός : Έρχεται για να υπογράψει ο Ελίας Περέιρα

Ο Ελίας Περέιρα έρχεται σήμερα (11/8) στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναιτωλικό.

Παναιτωλικός : Έρχεται για να υπογράψει ο Ελίας Περέιρα | to10.gr

Ο Παναιτωλικός έχει κάνει αρκετές κινήσεις για να ενισχυθεί αγωνιστικά ενόψει της σεζόν που θα ακολουθήσει ενώ βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση μίας ακόμη μεταγραφής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ομάδα του Αγρινίου είναι κοντά στην επισημοποίηση της απόκτησης του Ελίας Περέιρα ο οποίος αγωνιζόταν στη Σαν Λορέντζο. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ βρίσκεται ήδη στο αεροπλάνο για να έρθει στην Ελλάδα και η μεταγραφή του στους «κυανοκίτρινους» θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένη υπόθεση.

Η ανακοίνωση της μεταγραφής ενδέχεται να μη γίνει σήμερα (11/8) λόγω των προβλημάτων που έχει δημιουργήσει ο κορωνοϊός στις μετακινήσεις, αλλά ακόμα και σε αυτή την περίπτωση ο Αργεντινός πρόκειται να ανακοινωθεί μέχρι την Πέμπτη (13/8).

Πρόκειται για την πέμπτη μεταγραφή του Παναιτωλικού καθώς έχουν ήδη ανακοινωθεί οι Μεντόσα, Ματσόλα και Βέργος, ενώ εδώ και αρκετές ημέρες έχει κλείσει ο Μάζουρεκ χωρίς να έχει ακόμα ανακοινωθεί.