«Είπε ναι στον Παναθηναϊκό ο Ίσλα»

«Είπε ναι στον Παναθηναϊκό ο Ίσλα»

Ο Χιλιανός δεξιός μπακ φαίνεται πως οδεύει προς τον Παναθηναϊκό!

Στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μαουρίτσιο Ίσλα, με τον χιλιανό μπακ να λέει το «ναι» στην ομάδα του Πογιάτος, σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα. Την πληροφορία μετέδωσε η τούρκικη “Sporx”, η οποία αναφέρει ότι Ίσλα θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και θα αμείβεται με 500.000 ευρώ ετησίως.

Προφανώς, τα χρήματα και τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου το τουρκικό ρεπορτάζ τα έχει πάρει από το ESPN, που μετέδωσε χτες το πρωί της Τρίτης. Βεβαίως, ο Τούρκος δημοσιογράφος πήγε παρακάτω την υπόθεση, τονίζοντας πως ο  32χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της Φενέρμπαχτσε αποδέχτηκε την πρόταση των «πρασίνων». Ο Ίσλα είναι ο βασικός στόχος του Τσάβι Ρόκα για το δεξιό άκρο της άμυνας, με το «τριφύλλι» να ελπίζει σε happy end.

Να σημειωθεί, πως την εφετινή αγωνιστική περίοδο, ο 32χρονος δεξιός μπακ κατέγραψε 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε. Στην οποία και βρισκόταν από το 2017. Παράλληλα, έχει περάσει και από τις Ουντινέζε, Γιουβέντους, Μαρσέιγ και Κάλιαρι.

Δείτε το ποστάρισμα για τον Ίσλα:

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ