ΑΕΚ : «Τρέχει» για τριπλή μεταγραφική ενίσχυση

ΑΕΚ : «Τρέχει» για τριπλή μεταγραφική ενίσχυση

Στόπερ, αριστερό μπακ αλλά και σέντερ φορ αποτελούν προτεραιότητες στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ, που έχει πάρει μπροστά για τα καλά.

Μπορεί οι υποθέσεις του Εμάνουελ Ινσούα και του Ογκνιέν Βράνιες να τελειώσαν για την ΑΕΚ (έστω και αν για τον Βόσνιο θα ανοίξει πιθανότατα στην πορεία και πάλι θέμα), όμως η Ένωση δεν σκοπεύει να χρονοτριβήσει για τις βασικές μεταγραφικές ανάγκες της. Αντιθέτως, οι Κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε… οργασμό επαφών, προκειμένου να κλείσουν όχι δύο, αλλά τρεις ποδοσφαιριστές!

Ο Ίλια Ίβιτς σήκωσε για τα καλά μανίκια και σε συνεργασία με τον Μάσιμο Καρέρα προχωρούν στη στελέχωση του ρόστερ με δύο παίκτες-«κλειδιά» για την αμυντική γραμμή της ομάδας τη νέα σεζόν, αλλά και μιας ακόμα προσθήκης που θα δώσει μεγαλύτερο βάρος στη γραμμή κρούσης.

Να σημειωθεί πως για τη θέση του αριστερού μπακ ο Λούνα δεν φαίνεται πως αποτελεί προτεραιότητα, μιας και έχει εντοπιστεί άλλος στόχος, ενώ για το θέμα του επιθετικού έχει υποχωρήσει αισθητά η περίπτωση του Αλί και έχουν έρθει άλλες στην πρώτη γραμμή.

Σε ότι έχει να κάνει τώρα με τον στόπερ,  ο Μπόγκνταν Πλάνιτς παραμένει στη λίστα ωστόσο υπάρχει ο αστερίσκος σχετικά με την αποδέσμευσή του από την Στεάουα, ενώ έχει εντοπιστεί και μια περίπτωση αμυντικού από το Καμπιονάτο.

Όλα δείχνουν πως μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε η ΑΕΚ θα έχει καλύψει τουλάχιστον δύο από τα παραπάνω κενά, προκειμένου το ρόστερ της ομάδας να «γεμίσει» με λύσεις και ποιότητα και ο Καρέρα να δουλέψει όπως επιθυμεί, για το «χτίσιμο» της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ