«Την Κυριακή στην Κωνσταντινούπολη ο Ελαμπντελαουί, τα βρήκε με την Γαλατά»

«Την Κυριακή στην Κωνσταντινούπολη ο Ελαμπντελαουί, τα βρήκε με την Γαλατά»

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί αποχώρησε από τον αγαπημένο του Ολυμπιακό και αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Γαλατασαράι.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί ολοκλήρωσε την παρουσία του στον Ολυμπιακό, με τον Νορβηγό μπακ να αποχωρεί από το αγαπημένο του λιμάνι.

Ο 28χρονος παίκτης μετά από σχεδόν 6 χρόνια στην ομάδα του Πειραιά, αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία και την Γαλατασαράι.

Όπως σημειώνουν στην γειτονική χώρα, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού βρίσκεται στην Νορβηγία και θα καταφθάσει στην Κωνσταντινούπολη την Κυριακή (16/8), βάζοντας την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο με την Γαλατασαράι. Οι Τούρκοι τονίζουν πως οι δυο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα, με τον 28χρονο να ντύνεται στα χρώματα της Γαλατά.

Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης αναμένεται σήμερα (12/8) να ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον Νορβηγό δεξιό οπισθοφύλακα να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή τις επόμενες μέρες.

Θυμίζουμε, πως o Ομάρ αγωνίστηκε σε 170 αναμετρήσεις με την ερυθρόλευκη φανέλα, σημειώνοντας 11 γκολ, ενώ μοίρασε και 16 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ