Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Το καλό με την Ομόνοια είναι πως οι... λαλάκηδες λατρεύουν το τριφύλλι. Να τα λέμε και αυτά.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Παναθηναϊκός : Ξαφνικά, πρόταση για τον Καρλίτος!

Η Λεγκανές προσφέρει ένα εκατομμύριο ευρώ προκειμένου να αποκτήσει τον βασικό στράικερ του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός : Ξαφνικά, πρόταση για τον Καρλίτος! | to10.gr

Ο Φεντερίκο Μακέντα φάνταζε ως υποψήφιος προς πώληση, αλλά από την Ισπανία προέκυψε μεταγραφικό σενάριο με τον Καρλίτος! Σύμφωνα με «τιτίβισμα» λογαριασμού που ασχολείται με τα μεταγραφικά της Λεγκανές, υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον για τον επιθετικό του Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το tweet αναφέρει ότι η Λεγκανές έχει καταθέσει πρόταση για τον Καρλίτος και περιμένει την απάντηση. Επίσης, παραθέτει την πληροφορία ότι το κόστος της μεταγραφής ενδέχεται να φτάσει το ένα εκατομμύριο ευρώ, χωρίς να προσδιορίζει εάν αυτό θα είναι το κέρδος για τον Παναθηναϊκό ή το συνολικό ποσό, μαζί με τις αποδοχές του Καρλίτος.

Πάντως, ακόμα και αν όντως υπάρχει γραπτή προσφορά για τον Καρλίτος, θα είναι δύσκολο να συναινέσουν ο Τσάβι Ρόκα και ο Ντάνι Πογιάτος. Ο Καρλίτος είναι ο στράικερ στον οποίο θα βασιστεί φέτος η γραμμή κρούσης του Παναθηναϊκού και δεν θα ήταν εύκολο να αντικατασταθεί σε ένα περίεργο καλοκαίρι, εξαιτίας της πανδημίας.

Ο Ρόκα κοστολογεί στο ένα εκατομμύριο τον Μακέντα, τον αναπληρωματικό (στα χαρτιά…) στράικερ της ομάδας και θα ζητούσε πολλά περισσότερα για να συναινέσει στην πώληση του Καρλίτος…