Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Αν παίξει με το περσινό ροστερ η Βόλσφμπουργκ;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Το «αντίο» του Δεληγιαννίδη στον ΟΦΗ

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής αποχαιρέτησε το Ηράκλειο και τον κόσμο του ΟΦΗ.

Το «αντίο» του Δεληγιαννίδη στον ΟΦΗ | to10.gr

Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης φεύγει από το Ηράκλειο μετά από δύο χρόνια και αποχαιρέτησε τον ΟΦΗ και τον κόσμο του. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σέπσι, αλλά δεν θα ξεχάσει τα δύο χρόνια στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το μήνυμα του Δεληγιαννίδη στο Instagram:

«Μετά από δύο χρόνια παραμονής μου στην ομάδα, ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας με τον ΟΦΗ. Πέρασα δύο πολύ όμορφα χρόνια, τα οποία ναι μεν δεν εξελίχτηκαν όπως θα ήθελα λόγω τραυματισμού αλλά γνώρισα ανθρώπους και έκανα σχέσεις εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου από αυτές που κρατάνε για πάντα.

Επιπλέον θετικό ότι η ομάδα είχε σταθερά ανοδική πορεία. Θέλω να εκφράσω τις βαθύτατες ευχαριστίες μου στον μεγαλομέτοχο στη διοίκηση και το προσωπικό, συμπαίκτες, γιατρούς, φυσικοθεραπευτές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ξεχωριστό κόσμο της ομάδας. Σας εύχομαι όλους τα καλύτερα!».

View this post on Instagram

Μετά από δύο χρόνια παραμονής μου στην ομάδα, ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας με τον ΟΦΗ. Πέρασα δύο πολύ όμορφα χρόνια, τα οποία ναι μεν δεν εξελίχτηκαν όπως θα ήθελα λόγω τραυματισμού αλλά γνώρισα ανθρώπους και έκανα σχέσεις εντος και εκτος αγωνιστικού χώρου από αυτές που κρατάνε για πάντα. Επιπλέον θετικό ότι η ομάδα είχε σταθερά ανοδική πορεια. Θελω να εκφράσω τις βαθυτατες ευχαριστίες μου στον μεγαλομέτοχο στη διοίκηση και το προσωπικό, συμπαίκτες, γιατρούς, φυσικοθεραπευτές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ξεχωριστό κόσμο της ομάδας. Σας εύχομαι όλους τα καλύτερα! @oficretefc

A post shared by Deli -41- (@deligiannidis) on