«Ο Μπιέλσα κλέβει τον Μακέντα»

«Ο Μπιέλσα κλέβει τον Μακέντα»

Σερβική εφημερίδα υποστηρίζει ότι ο Ιταλός επιθετικός προτιμά να συνεργαστεί με τον Αργεντινό προπονητή στη Λιντς.

Με τον τίτλο «Ο Μπιέλσα κλέβει τον Μακέντα» η σερβική εφημερίδα «Sportski Zurnal» δίνει συνέχεια στο σήριαλ του Ερυθρού Αστέρα με τον Ιταλό στράικερ. Το σερβικό ρεπορτάζ θεωρεί ότι η ανάμειξη του Αργεντινού προπονητή της Λιντς ανατρέπει τα δεδομένα με τον επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Είναι φυσιολογικό, αφού το δέλεαρ της Πρέμιερ Λιγκ και μιας ιστορικής ομάδας, όπως τα «καναρίνια» θα προσελκύσουν εύκολα τον Μακέντα. Αρκεί βεβαίως, να επιβεβαιωθεί το ενδιαφέρον του Μπιέλσα, αφού μέχρι στιγμής όλα μένουν σε φιλολογικό επίπεδο.

Ακόμα, η εφημερίδα «Sportime» υποστηρίζει στο σημερινό φύλλο της ότι η Αλάνιασπορ δεν έχει ξεχάσει τον Μακέντα. Αντίθετα, η τουρκική ομάδα σχεδιάζει να καταθέσει πρόταση στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να αγοράσει τα δικαιώματα του 29χρονου επιθετικού.

Πάντως, παρά τα δημοσιεύματα από πολλές χώρες, ο Μακέντα επιμένει στο περιβάλλον του ότι δεν έχει κάποια κρούση που να τον καλύπτει. Ούτε έχει ενθουσιαστεί με την προοπτική της Σερβίας, της Τουρκίας ή του Άμπου Ντάμπι και μόνο με πολλά χρήματα θα πάρει μεταγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ