ΠΑΟΚ : Στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι ο Νίκα Νίνουα

ΠΑΟΚ : Στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι ο Νίκα Νίνουα

Σήμερα το μεσημέρι ο ΠΑΟΚ, θα υποδεχθεί το δεύτερο μεταγραφικό του απόκτημα τον Γεωργιανό Νίκα Νίνουα, με τον 21χρονο να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και από αύριο (14/8) να εντάσσεται στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα.

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί σήμερα(13/8) το μεσημέρι (14:30) ο Νίκα Νίνουα για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο 21χρονος Γεωργιανός που αγωνιζόταν με τα χρώματα της Ντινάμο Τιφλίδας, θα υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, προκειμένου οι άνθρωποι του Δικεφάλου να βεβαιωθούν ότι όλα είναι εντάξει, και να προχωρήσουν στην επισύναψη της συνεργασίας μαζί του. Να θυμίσουμε πως ο Νίνουα συμμετείχε κανονικά στις υποχρεώσεις της ομάδας καθώς το πρωτάθλημα στη Γεωργία έχει ξεκινήσει νωρίτερα από τα υπόλοιπα πρωταθλήματα.

Ο 21χρονος μέσος από αύριο (14/8) θα κάνει και την πρώτη του προπόνηση με τους Ασπρόμαυρους προκειμένου να ενταχθεί στην ομάδα όσο το δυνατόν πιο γρήγορά λόγω Μπεσίκτας. Ο Νινούα για τον οποίο πριν μερικές εβδομάδες είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον και η τουρκική ομάδα ήταν αρχηγός της Ντιναμό Τιφλίδας με την οποία έκανε ντεμπούτο σε ηλικία 17 ετών.

Είναι αριστεροπόδαρος χαφ που διακρίνεται για την ικανότητα του να συμμετέχει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Μέχρι στιγμής έχει σημειώσει 14 γκολ, μοίρασε 15 ασίστ σε 94 συμμετοχές.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ