Παναθηναϊκός : Αντόνιο Μπλάνκο με φόντο τον Αλεξανδρόπουλο (vid)

Παναθηναϊκός : Αντόνιο Μπλάνκο με φόντο τον Αλεξανδρόπουλο (vid)

Ο Τσάβι Ρόκα και ο Ντάνι Πογιάτος θέλουν τον 20χρονο χαφ της Ρεάλ Μαδρίτης, ως το κατάλληλο συμπλήρωμα για την εξέλιξη του νεαρού μέσου του Παναθηναϊκού.

Μία «μεταβατική» λύση ψάχνει για τον «άξονα» της μεσαίας γραμμής ο Τσάβι Ρόκα. Ο Καταλανός πιστεύει πάρα πολύ στο ταλέντο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου και έχει ζητήσει από τον Ντάνι Πογιάτος να τον στηρίξει και να τον εξελίξει στη διάρκεια της σεζόν. Ο Αλεξανδρόπουλος είναι ένα σπουδαίο πρότζεκτ για τον Παναθηναϊκό, αλλά για να αξιοποιηθεί χρειάζεται τους κατάλληλους χειρισμούς.

Ωστόσο, ο Αλεξανδρόπουλος δεν παύει να είναι ένας νεαρός και ένα club του επιπέδου του Παναθηναϊκού, έχει ανάγκη και από πιο έτοιμους παίκτες. Διότι αυτή τη στιγμή, στο ρόστερ το μοναδικό «εξάρι» είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Ο αρχηγός δεν αρκεί, ενώ και ο Αλεξανδρόπουλος θα περάσει από τη διαδικασία της εκπαίδευσης στη Superleague.

Αυτός είναι ο λόγος που ο Ρόκα αναζητά μία «μεταβατική» λύση. Έναν ποιοτικό αμυντικό χαφ, ο οποίος θα έρθει δανεικός στον Παναθηναϊκό, θα αναπληρώνει αξιόπιστα τον Κουρμπέλη, δεν θα στερήσει ευκαιρίες από τον Αλεξανδρόπουλο και θα ωφεληθεί ο ίδιος από το πέρασμα του από το «Γεώργιος Καλαφάτης».

Ο Ανουάρ Τουχαμί εξυπηρετεί απόλυτα τον συγκεκριμένο σκοπό και για αυτό ο Ρόκα δεν τον έχει ξεχάσει. Ωστόσο, ο Μαροκινός προτιμά ένα μόνιμο περιβάλλον και στην παρούσα φάση, δεν σκέφτεται την Ελλάδα. Σε μία παρόμοια λογική, ο Ρόκα έχει ρωτήσει για τον 20χρονο μέσο της Ρεάλ Β’, Αντόνιο Μπλάνκο.

Ο Μπλάνκο παρότι ανήκει στη Ρεάλ, έχει καταλανική καταγωγή. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 23 Ιουλίου του 2000 στην πόλη Μονταλμπάν της Καταλονίας, όπου τον εντόπισαν οι σκάουτερ της «Βασίλισσας». Έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2021 και παρότι δεν είναι το μεγαλύτερο ταλέντο της μαδριλένικης ακαδημίας, εντούτοις συμπεριλαμβάνεται στον σχεδιασμό. Για αυτό, οι «μερένχες» συζητούν μόνο τον δανεισμό του, χωρίς οψιόν αγοράς. Μία επιλογή που ταιριάζει με το σχέδιο του Ρόκα.

Ο Μπλάνκο καλύπτει τις θέσεις του αμυντικού χαφ και του κεντρικού χαφ. Ήταν διεθνής με τις μικρές Εθνικές της Ισπανίας, τις Κ17 και 19, με την οποία στέφθηκε και πρωταθλητής Ευρώπης. Ο Πογιάτος τον γνωρίζει άριστα, αφού συνεργάστηκαν στη Ρεάλ Κ19 Α και φέτος ο Μπλάνκο είχε 25 συμμετοχές με 1 γκολ και 2 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ