«Συνάντηση Ραφίνια-διοίκησης λόγω Ολυμπιακού»

«Συνάντηση Ραφίνια-διοίκησης λόγω Ολυμπιακού»

Στη Βραζιλία αναφέρουν πως ο Ραφίνια έχει συνάντηση με την διοίκηση της Φλαμένγκο απόψε για να συζητηθεί η πρόταση του Ολυμπιακού. «Έτοιμος να πει το ναι στον Ολυμπιακό ο Ραφίνια, προσπαθεί να τον κρατήσει η Φλαμένγκο».

Συνάντηση με την διοίκηση της Φλαμένγκο έχει απόψε ο Ραφίνια για να συζητήσουν την πρόταση του Ολυμπιακού! Λίγο νωρίτερα αναφέραμε σε σχετικό ρεπορτάζ πως τα πάντα κινούνται σε ρυθμούς… Ραφίνια στον Ολυμπιακό που δίνει την δύσκολη «μάχη» για να φέρει τον σπουδαίο Βραζιλιάνο μπακ στην Ελλάδα και τώρα έρχονται νέα δημοσιεύματα, από έγκυρα ΜΜΕ της Βραζιλίας, που δείχνουν ξεκάθαρα πως οι εξελίξεις «τρέχουν» για τα καλά.

Όπως αναφέρεται σχετικά στην globo, απόψε ο Ραφίνια θα συναντηθεί με την διοίκηση της Φλαμένγκο για να αποφασίσουν τι θα πράξουν με την πρόταση που έχει γίνει από τον Ολυμπιακό. Στο ρεπορτάζ τονίζεται πως ο Ραφίνια φαίνεται έτοιμος να δεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού με την διοίκηση της Φλαμένγκο να επιδιώκει στο ραντεβού που θα έχει μαζί του να του αλλάξει γνώμη και να τον κρατήσει στην ομάδα.

«Ο Ραφίνια έχει δεχθεί πρόταση από τον Ολυμπιακό και συναντάται με την διοίκηση για να συζητήσει την έξοδο» αναφέρεται χαρακτηριστικά με το σχετικό ρεπορτάζ να υποστηρίζει πως ο Βραζιλιάνος άσος είναι έτοιμος να πει το «ναι» στον Ολυμπιακό!

Στο συμβόλαιο του Ραφίνια με την Φλαμένγκο στην οποία πήγε το περσινό καλοκαίρι, υπάρχει ρήτρα για να μπορέσει να φύγει ως ελεύθερος για σύλλογο του εξωτερικού (έχει υπογράψει για δύο χρόνια) κάτι που θέλει να ενεργοποιήσει τώρα λόγω Ολυμπιακού, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ.

Μάλιστα τονίζεται πως αύριο ο αντιπρόεδρος της Φλαμένγκο έχει συνέντευξη Τύπου και σίγουρα θα αναφερθεί και στην υπόθεση Ραφίνια. Στο ρεπορτάζ τονίζεται πως αυτή την στιγμή είναι άγνωστο αν ο Ραφίνια που έμεινε στον πάγκο στον αγώνα με την Ατλέτικο την Τετάρτη, αναρρώνοντας από ένα μικροτραυματισμό στον αστράγαλο, θα ταξιδέψει με την ομάδα στην Κοριτίμπα για τον αγώνα του Σαββάτου. Αξίζει να σημειωθεί πως αναφέρεται πως ο Ραφίνια σκέφτεται και την έξαρση του κορωνοϊού στην Βραζιλία έχοντας έναν ακόμη λόγο για να αποχωρήσει.

Το σίγουρο είναι πως μετά το αποψινό ραντεβού Ραφίνια-Φλαμένγκο θα έχουμε εξελίξεις…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ