Ινσούα : «Να κατακτήσω πολλούς τίτλους με την ΑΕΚ»

Ινσούα : «Να κατακτήσω πολλούς τίτλους με την ΑΕΚ»

Ο Εμανουέλ Ινσούα δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ αλλά και την επιθυμία του να ξεκινήσει τις προπονήσεις.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Εμάνουελ Ινσούα από τον Παναθηναϊκό για τα τρία επόμενα χρόνια.

Ο Αργεντινός μπήκε ενθουσιασμένος στα γραφεία της «Ένωσης» αμέσως μετά από τις εργομετρικές του εξετάσεις οι οποίες έδειξαν πως είναι σε φυσική κατάσταση. Όπως ήταν φυσικό o 29χρονος ήταν ιδρωμένος και μόλις ζήτησε να αλλάξει, φόρεσε ένα t-shirt από την μπουτίκ της ομάδας μένοντας με αυτό μέχρι να πέσουν οι υπογραφές και να φορέσει τη νέα του φανέλα.

Η πρώτη ερώτηση που έκανε με το που μπήκε στα γραφεία των «κιτρινόμαυρων» ήταν το πότε θα κάνει την πρώτη του προπόνηση. Όπως φαίνεται αυτό θα γίνει το Σάββατο καθώς μετά από το πρώτο τεστ για τον κορωνοϊό που έκανε σήμερα θα χρειαστεί να κάνει και ένα δεύτερο, ενώ την Παρασκευή θα πάρει ρεπό.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είπε: ««Εγινε αυτό που ήθελα. Η ΑΕΚ είναι ομάδα που παίζει πάντα για την κορυφή και ήθελα να έρθω σε αυτό το κλαμπ γιατί με τη φανέλα της ελπίζω ότι θα κατακτήσω πολλούς τίτλους».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ