Επίσημο : Παίκτης της ΑΕΚ ο Ινσούα! (vid+pic)

Επίσημο : Παίκτης της ΑΕΚ ο Ινσούα! (vid+pic)

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αργεντινού αριστερού μπακ. Από τον Παναθηναϊκό στην ΑΕΚ ο 29χρονος παίκτης!

Πλήρης ανατροπή σκηνικού και παίκτης της ΑΕΚ ο Εμάνουελ Ινσούα!

Ο Αργεντινός μπακ ντύθηκε στα κιτρινόμαυρα, με την ΠΑΕ ΑΕΚ να ανακοινώνει και επίσημα την απόκτησή του για τρία χρόνια. To10.gr, από την αρχή σας είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον της Ένωσης για τον 29χρονο πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, αλλά και τον λόγο που καθυστερούσε τον… γάμο των δυο πλευρών.

Ο αδερφός και μάνατζερ του παίκτη ήρθε σήμερα στην χώρα μας, οριστικοποιώντας το deal. Ο Ινσούα πέρασε με επιτυχία από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, μετέβη στα «κιτρινόμαυρα» γραφεία στο Μαρούσι, βάζοντας την υπογραφή του στο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο 29χρονος θα έχει το νούμερο «22» στην κιτρινόμαυρη φανέλα του.

Με αυτό τον τρόπο, η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα ολοκλήρωσε την τέταρτη μεταγραφή της για τη νέα αγωνιστική περίοδο, μετά την απόκτηση των Ενομπακάρε, Καρακλάιτς και Ιατρούδη.

Η μεταγραφή του Ινσούα στην ΑΕΚ πέρασε από σαράντα… κύματα, φαινόταν πως θα ναυαγήσει, αλλά τελικά έγινε πραγματικότητα. Βεβαίως, μέτρησε και η επιθυμία του Αργεντινού μπακ, που  παρέμεινε κάτοικος Αθήνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Εμανουέλ Ινσούα. Ο Αργεντινός ακραίος αμυντικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.

Ο Εμανουέλ Ινσούα γεννήθηκε στις 10 Απριλίου 1999 στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής. Άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Ακαδημία της Μπόκα Τζούνιορς, κάνοντας το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα στις 25 Απριλίου του 2012 (απέναντι στην Ολίμπο).

Τη σεζόν 2012-13 αγωνίστηκε ως δανεικός στη Γοδόι Κρουζ (33 συμμετοχές, ένα γκολ) και το καλοκαίρι του 2013 επέστρεψε στην Μπόκα, με την οποία πραγματοποίησε συνολικά 41 εμφανίσεις (2 γκολ, 6 ασίστ) έως τον Ιανουάριο του 2015, όταν πήρε μεταγραφή στη Γρανάδα (12 συμμετοχές).

Το καλοκαίρι του ίδιου έτους αποκτήθηκε από την Ουντινέζε και παραχωρήθηκε ως δανεικός διαδοχικά στη Νιούελς Ολντ Μπόις (15 συμμετοχές, 2 γκολ) και την Ρασίνγκ Κλουμπ (22 συμμετοχές, ένα γκολ). Το καλοκαίρι του 2017 ήρθε στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό και την τριετία που ακολούθησε κατέγραψε συνολικά 70 εμφανίσεις (4 γκολ, 3 ασίστ) σε όλες τις διοργανώσεις.

Στην ΑΕΚ θα αγωνίζεται με τον αριθμό 22 στη φανέλα του.

Εμανουέλ, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Σου ευχόμαστε να ζήσεις μεγάλες στιγμές με την κιτρινόμαυρη φανέλα!

👉Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ ο Εμανουέλ Ινσούα! Εμανουέλ, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ! ✔️Emanuel Insúa, AEK FC…

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ