Ο Παναθηναϊκός έκλεισε Φακούντο Σάντσεζ για δεξιά (Vids)

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε Φακούντο Σάντσεζ για δεξιά (Vids)

Ο Παναθηναϊκός κινήθηκε με άκρα μυστικότητα και έκανε δικό του τον 30χρονο Αργεντινό δεξιό μπακ, Φακούντο Σάντσεζ. To10.gr έχει τις λεπτομέρειες.

Μεταγραφική έκπληξη για τον Παναθηναϊκό. Με τον Τσάβι Ρόκα να κλείνει τον νέο δεξιό μπακ των Πράσινων, το όνομα του οποίου δεν είχε διαρρεύσει έως τώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον 30χρονο Αργεντινό Φακούντο Σάντες, ο οποίος πριν από λίγες εβδομάδες έμεινε ελεύυερος από την Εστουντιάντες λα Πλάτα.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να φτάσει σε προφορική συμφωνία με τον Αργεντινό δεξιό μπακ, κάτω από άκρα μυστικότητα και με με τις κινήσεις που έγιναν από τον Τσάβι Ρόκα, μπόρεσε να «κλέψει» ουσιαστικά τον ποδοσφαιριστή από την ομάδα που είχε συμφωνήσει σε όλα μαζί του, την τουρκική Χατάισπορ.

Οι Τούρκοι περίμεναν την Τετάρτη ή την Πέμπτη τον Σάντσεζ στην επαρχία του Χατάι, ωστόσο, ο παίκτης άλλαξε άποψη, όπως αποκαλύπτει η έγκριτη Αργεντίνικη ιστοσελίδα TYCSports.

Ο Σάντσες, ο οποίος αποτελούσε για πέντε συνεχόμενα χρόνια τον βασικό δεξιό μπακ της Εστουντιάντες, έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Λα Πλάτα και αναζητούσε την πρώτη του έξοδο στην Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός κινήθηκε έξυπνα και σωστά, κατέθεσε την πρόταση που έπρεπε και τον έπεισε να αλλάξει άποψη και αντί για την Τουρκία, να έρθει στην Ελλάδα.

Οπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο 30χρονος (07/03/1990) μπακ χαφ, είχε προσφορές από την Κολόν Σάντα Φε, Τίγκρε και Ντεφένσα ι Χουστίθια, αλλά ήθελε να παίξει στην Ευρώπη. Ετσο, μετά από 135 συμμετοχές, 10 γκολ και 9 ασίστ άφησε την Εστουντιάντες και την Αργεντινή και για τα επόμενα τρία χρόνια, θα είναι ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ