«Ο Ραφίνια αρνήθηκε πρόταση της Σάλκε πριν συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό!»

«Ο Ραφίνια αρνήθηκε πρόταση της Σάλκε πριν συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό!»

Όπως αναφέρει ιστοσελίδα που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Φλαμένγκο, ο Ραφίνια αρνήθηκε πρόταση της Σάλκε πριν απαντήσει θετικά στον Ολυμπιακό.

Προ των πυλών του Ολυμπιακού φαίνεται πως είναι ο Ραφίνια αφού μέχρι την Κυριακή αναμένεται να έχει έρθει στη χώρα μας για να τελειώσει και τυπικά η υπόθεση. Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» θα προσθέσουν έναν παίκτη από το πάνω ράφι και με τεράστια εμπειρία στο δεξιό άκρο της άμυνας που έμεινε κενό με τις αποχωρήσεις των Ομάρ και Γκασπάρ.

Η Φλαμένγκο προσπάθησε μέχρι και την τελευταία στιγμή να του αλλάξει απόφαση και να τον κρατήσει στις τάξεις της ωστόσο ο Βραζιλιάνος άσος ήταν ανένδοτος και έτσι αναμένεται να επιστρέψει και πάλι στην Ευρώπη. Κάτι που θα μπορούσε να είχε κάνει λίγο νωρίτερα μάλιστα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «colunadofla.com» που ασχολείται με το ρεπορτάζ της «Φλα», ο Ραφίνια είχε απαντήσει αρνητικά πριν λίγο καιρό σε πρόταση της Σάλκε, στην οποία αγωνίστηκε για πέντε χρόνια (2005-10), για να επιστρέψει στην Bundesliga. Στην πρόταση όμως του Ολυμπιακού ήταν αδύνατο να μην πει «ναι» όπως σημειώνουν και οι συμπατριώτες του αφού τα χρήματα που θα λαμβάνει θα είναι τρεις φορές πάνω από αυτά που έπαιρνε μέχρι τώρα στην Φλαμένγκο.

Τέλος, η ιστοσελίδα στέκεται στα όσα πέτυχε ο Ραφίνια με την ομάδα στον περίπου έναν χρόνο που έμεινε σε αυτή και κατέκτησε τα πάντα με κυριότερους τίτλους φυσικά το πρωτάθλημα αλλά και το Copa Libertadores.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ